Ένα διαφορετικό «Ταξίδι» στον Πολυχώρο «Θέμελος», στο Μπατσί

VANGLOUK ANDROSFILM themelos batsi

Την Παρασκευή, 1 Ιουλίου, ξεκινά στο Μπατσί, στο  πολιτιστικό καφενείο – Πολυχώρο «Θέμελος» ένα διαφορετικό ταξίδι. Πρόκειται για το ταξίδι μιας ομάδας καλλιτεχνών, που κάτω από αυτό τον τίτλο διαπραγματεύονται την πολυδιάστατη έννοια του ταξιδιού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την περιπλάνηση, την εσωτερική αναζήτηση και την προσωπική εξερεύνηση. Το ταξίδι οράται ως όχημα αλλά και ως εμπειρία τόσο για την κατανόηση του εσώτερου εαυτού όσο και του Κόσμου γενικότερα.  Εικαστικές δημιουργίες, βίντεο αρτ και εγκαταστάσεις (installations) είναι κάποια από τα έργα που θα εκτεθούν στον πρώτο όροφο του πολυχώρου.

Oι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είναι απόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2016.
Ο Πολυχώρος Τέχνης και Πολιτισμού «Θέμελος» δημιουργήθηκε το 2007.  Στεγάζεται στην παλιά ανακαινισμένη διώροφη κρεμμυδαποθήκη –κτίσμα του 1913- με σκοπό να συνδυάσει τη νησιώτικη φιλοξενία με τα πολιτιστικά δρώμενα, φιλοδοξώντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο νησί.  Φιλοξενεί θεματικές μουσικές βραδιές (από ρεμπέτικα έως τζαζ), καθώς επίσης εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, παρουσιάσεις βιβλίων, προβολές ταινιών, δρώμενα, σεμινάρια κ.ά.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6976 861385,2282029426

andros.themelos@gmail.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *