Ευχαριστήριο Επάρχου Άνδρου για τους εκχιονισμούς του διημέρου

 

 


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν στο διήμερο του χιονιά. Η συνεργασία μας με το Δήμο Άνδρου και ιδίως με τον Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας κ. Δημήτρη Λάσκαρη ήταν υποδειγματική. Οι εθελοντές μας για μια φορά ακόμα με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση ήταν από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή.
Επίσης ευχαριστώ τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, τους προέδρους των χωριών, τον υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας της Π.Ε Άνδρου, την Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Άνδρου, όλους τους χειριστές μηχανημάτων εκχιονισμού, τα εξωτερικά συνεργία της ΔΕΗ και την Αστυνομία για τον συντονισμό των ενεργειών.
Τα πάντα με συνεργασία αντιμετωπίζονται!!!

 

Καλή χρονιά!!!
Ο Έπαρχος Άνδρου
Δημήτρης Λοτσάρης

2 Σχόλια

  1. Καλη χρονιά σε όλους τους Ανδριώτες και Ανδριώτισσες!! Η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, είναι ενα ακόμη παράδειγμα του τι μπορούμε να καταφέρουμε στην Ανδρο με συντονισμένη συνεργασία. Ελπίζω η συνεργασία αυτή να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, καθώς επίσης και στην ομόφωνη διεκδίκηση από οσυος ενεργούν στην Ανδρο, των απαιτήσεων του νησιού απο την πολιτεία γενικότερα (βλέπε καλυτερες συνθήκες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, επεκταση ακτοπλοϊκων συνδέσεων και με αλλα νησιά πέραν της γραμμής με Τηνο Μύκονο, κ.α.).

  2. Ανώνυμος

    Καλή χρονιά σε όλους καταπληκτική δουλειά του επάρχου και του Δήμου Πυροσβέστες Δ.Ε.Η. και δημότες ένα μένει πάντα και η δουλειά γίνεται Με τον ερχομό το καινούργιο χρόνο να σας έχει όλους δυνατούς Πάντα με καλή υγεία Τους πάντες θζ ny

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *