Πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή του 1ου αγώνα ορεινού τρεξίματος Άνδρου, Andros Trail Race, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016.

andros-trail-race-vanglouk-androsfilm

Βρισκόμαστε μόλις πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή του 1ου αγώνα ορεινού τρεξίματος Άνδρου, Andros Trail Race, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ευχαριστούμε από καρδιάς αθλήτριες και αθλητές εντός και εκτός Ελλάδος που θα δώσουν το «παρών»  στο πιο μεγάλο αθλητικό γεγονός της Άνδρου.  Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή των Ανδριωτών,  όλων των ηλικιών, γυναικών και ανδρών, κατοίκων του νησιού και απόδημων: ανάμεσά τους , δρομείς που θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά  σε ορεινό αγώνα αλλά και καταξιωμένοι αθλητές με καταγωγή από την Άνδρο που έχουν εγγραφεί για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, στην πατρίδα των γονιών τους.

Υποσχόμαστε σε όλους συναρπαστικές αγωνιστικές στιγμές και εικόνες σε διαδρομές και τοπία που κόβουν την ανάσα.

Οι καθαρισμοί ολοκληρώθηκαν, η επίσημη σηματοδότηση έχει ήδη ξεκινήσει, τα προϊόντα των σταθμών τροφοδοσίας ετοιμάζονται, τα μετάλλια και τα έπαθλα ολοκληρώθηκαν και οι εθελοντές με δέσμευση και κέφι υπόσχονται να καλύψουν τις προδιαγραφές μιας υψηλής διοργάνωσης.

Προσκαλούμε αθλήτριες και αθλητές να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή προκειμένου να έχουν το πλήρες πακέτο αποδοχών της διοργάνωσης.

Σήμερα,  Τρίτη , 27 Σεπτεμβρίου, στις 18.00μμ. κλείνει το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών στον αγώνα.

Νέες εγγραφές θα πραγματοποιούνται στην γραμματεία στον Όρμο Κορθίου, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου από τις 12.30 έως και τις 20.30 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από 07.00 έως 08.00.

 

andros-trail-race-vanglouk-androsfilm-22

Σας υπενθυμίζουμε τις παροχές των αθλητών και  ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία.

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Έκπτωση 30% των ατομικών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων + ενός συνοδού καθώς και έκπτωση 20% σε αυτοκίνητο  ή μηχανή, με τα πλοία της Fast Ferries ή Golden Star Ferries με αναχώρηση από Ραφήνα στις  30  Σεπτεμβρίου ή 1 Οκτωβρίου ενώ η επιστροφή από Άνδρο στις 2 ή 3 Οκτωβρίου.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Για την ευκολότερη μετακίνηση των αθλητών και συνοδών η Διοργάνωση έχει εξασφαλίσει εκπτώσεις σε ενοικιαζόμενα οχήματα , από το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων ΑΝΝΑ ΒΡΕΤΟΥ +30-22820-72440,+30-6937050409, +30-6932903090 με 25ε την ημέρα.

 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Για τις μετακινήσεις στο νησί της Άνδρου, η διοργάνωση έχει φτιάξει το πρόγραμμα του αγώνα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη μετακίνησης.

Παρασκευή 31/9 ώρα 21.30 πμ Λιμάνι – Όρμος Κορθίου κόστος 2ε

Σάββατο 01/10 ώρα 10.00 πμ  Λιμάνι – Όρμος Κορθίου κόστος 2ε

Κυριακή 2/10 ώρα 17.30 Όρμος Κορθίου – Λιμάνι  κόστος 2ε.

Είναι μία προσφορά 50% επί του κανονικού εισιτηρίου 4ε από τα  γραφεία   ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ-ΓΙΣΔΑΚΗΣ.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Για τη διαμονή στο νησί, προτείνουμε τα καταλύματα, που προσφέρουν ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες του αγώνα. Επισκεφτείτε το: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Για το φαγητό  στο νησί, προτείνουμε εστιατόρια , που προσφέρουν ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες του αγώνα. Επισκεφτείτε το: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 andros-trail-race-vanglouk-androsfilm-32

Τέλος, με τον αριθμό συμμετοχής οι αθλητές μπαίνουν στην κλήρωση για τα δώρα του αγώνα και βέβαια τη συμμετοχή τους στο Pasta Party το Σάββατο 1η Οκτωβρίου.

Δώρα κλήρωσης  :

 • 2 Εργομετρικά πακέτα από την Athlete (1 άνδρας / 1 γυναίκα)
 •  Μια συμμετοχή με διανυκτέρευση στο Meteora Trail Run 2016 από την Runningreece

Πιο συγκεκριμένα

  • – Τη συμμετοχή σε έναν από τους αγώνες του Meteora Trail Run 2016  (ανάλογα με τις προτιμήσεις του αθλητή/αθλήτριας)
  • – Το RunninGreece starting pack με ειδικά σχεδιασμένο δρομικό αθλητικό εξοπλισμό
  • – Μία διανυκτέρευση (Σάββατο) σε ένα από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του RunninGreece για ένα άτομο
 • 3 ζευγάρια κάλτσες  (συμπιεστικά γάμπας R2V2 COMPRESSPORT, COMPRESSPORT PRO RACING SOCKS, COMPRESSPORT HEADBAND) από την New Life
 • 3 ανδρικά & 3 γυναικεία τεχνικά T-Shirt από  Runningreece
 • Ένα δίκλινο δωμάτιο στο Ξενοδοχείο Περράκης στην Άνδρο με πρωινό για δύο διανυκτερεύσεις Παρασκευή και Σάββατο από 3/10/2016 – 25/11/2016 & από 1/3/2017 έως και 30/5/2107
 • 1 αφίσα σε 3 αθλητές με στιγμιότυπο από τον αγώνα – fototrexoume.gr

Κάθε αθλητής που συμμετέχει οφείλει να έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Παρόλα αυτά κατά μήκος της διαδρομής και στο τερματισμό θα υπάρχουν ιατροί και διασώστες.

Μετάλλια

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα παραλάβουν ένα χειροποίητο αναμνηστικό μετάλλιο. Χορηγός ΓΟΝΕΟΣ Supermarket.

Επαθλα

Γλυπτά από μαρμαρυγιακό σχιστόλιθο, την τοπική μας πέτρα σμιλεύτηκαν για τους νικητές.

Θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους άντρες και τις 3 πρώτες γυναίκες που θα τερματίσουν την κάθε αγωνιστική διαδρομή. Βράβευση θα λάβουν και ο πρώτος Ανδριώτης και η πρώτη Ανδριώτισα που θα τερματίσουν την Μεγάλη Διαδρομή των 22χλμ.

Τροφοδοσία

Κατά μήκος των διαδρομών έχουν τοποθετηθεί σταθμοί ανεφοδιασμού που θα παρέχουν σε κάθε αθλητή: Νερό, Salt Stick, φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπισκότα και Ανδριώτικα προϊόντα. Οι σταθμοί θα έχουν εθελοντές με γνώσεις πρώτων βοηθειών και φαρμακείο.

T-shirt

Oι πρώτοι 250 συμμετέχοντες στους αγώνες θα παραλάβουν τεχνικό T-shirt με το λογότυπο του αγώνα και των χορηγών.

Φωτογράφιση

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα είναι τοποθετημένοι κατά μήκος της διαδρομής για να σας απαθανατίσουν. Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο Internet, δωρεάν, 7 ημέρες μετά τον αγώνα. Oι πρώτοι 200 αθλητές θα έχουν δώρο και μία αποκλειστικά δική τους φωτογραφία από την έναρξη ή τη λήξη.

Χρονομέτρηση

Ο αγώνας Αndros Τrail Race θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την Chrono Systems. Τα συστήματα RFID που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή των χρόνων είναι με εξελιγμένα συστήματα λαμβάνοντας υπόψη όλους τους Ευρωπαϊκούς κανόνες ακτινοβολίας.

 

 

andros-trail-race-vanglouk-androsfilm-1

 

Το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής : Κεντρική Πλατεία οικισμού Όρμου Κορθίου

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

 

 • 12:00-18.30 Άνοιγμα γραμματείας – Παράδοση Αθλητικού Πακέτου
 • 12.30 Ξενάγηση στη Χώρα (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής)
 • 19.00 Τεχνική Ενημέρωση Αγώνα
 • 20.00 Pasta Party

 

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

 

 • 06.30 Άνοιγμα Γραμματείας – Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία αγώνα
 • 08.30 Εκκίνηση του Αγώνα Μεγάλης Διαδρομής (22 k)
 • 09.00 Εκκίνηση του Αγώνα Μικρής Διαδρομής (10 k)
 • 15.00 Απονομές Αγώνα- Κλήρωση Δώρων

 

 

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία χρειαστείτε. www.androstrailrace.gr

 

 

One Response

 1. Ανωνυμος

  Πιστεύω όλα να πάνε καλά αλλά πρέπει να έχουμε πάρει και τα μέτρα μας πολλοί νομίζουν πως ε Εύκολη το Τρέξιμο στα μονοπάτια Τέλος εύχομαι καλή τύχη σε αυτό το χάπενινγκ Θζny

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *