Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομίας Κυκλάδων κ. Γεώργιο Γιαννόπουλο

vanglouk androsfilm periferia notioy aigaioy

Γιώργος Λεονταρίτης : «Τα αστυνομικά τμήματα του Νομού μας καλούνται να επωμισθούν δυσανάλογο έργο σε σχέση με την δυναμικότητά τους σε προσωπικό»

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη επισκέφτηκε προχθές το πρωί στο γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων κ. Γεώργιος Γιαννόπουλος, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο κ. Γιαννόπουλος θα επιδείξει ιδιαίτερη προσοχή και αποτελεσματικότητα κατά την άσκηση των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, τονίζοντας την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών.

Προϊόν της συνάντησης υπήρξε η διαπίστωση ότι η παραβατικότητα και το έγκλημα αποτελούν κοινό εχθρό, ενώ επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο συνεννόησης και η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο θεσμών.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα αστυνομικής φύσεως τοπικού ενδιαφέροντος και υπήρξε ταύτιση απόψεων για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.

«Οι ανάγκες σε θέματα αστυνόμευσης και δημόσιας τάξης έχουν αυξηθεί στο έπακρο, με τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας να απαιτούν την άμεση στελέχωσή τους», δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Λεονταρίτης προσθέτοντας ότι: «Οι Κυκλάδες αποτελούν τη «βιτρίνα» της Χώρας και δεν είναι δυνατόν πολίτες και επισκέπτες να αισθάνονται ανασφάλεια λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό των τοπικών αστυνομικών τμημάτων του Νομού μας παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία» για να καταλήξει: «Η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας και η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επαρκή στελέχωση και την αποτελεσματική λειτουργία των Αστυνομικών Τμημάτων πριν από την έναρξη της θερινής περιόδου με τον πολλαπλασιασμό του πληθυσμού και την αύξηση των προβλημάτων παραβατικότητας».

3 Σχόλια

  1. Ανωνυμος

    Έφαγαν ήπιαν ηπαν παχιά λογια και μείναμε στα ίδια ΕΦΤΙΧΩΣ που Συναντήθηκαν και τα παν αλλα εμάς δεν μας ηπαν τιποτα οπως παντα θα θα ΑΧ τα χαλια ας ΘΖ ny

  2. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ

    Καλά που διαπίστωσαν το καλό μεταξύ τους κλίμα………….Να πει κάποιος στον νέο ότι ακόμα καλύτερο είναι το κλίμα στον κύκλο των κακοποιών (ληστών, ζωοκλεφτών, δολοφόνων) που αισθάνονται ασφαλείς και ανενόχλητοι, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ!

  3. Ανωνυμος

    Όλα καλα Αλα δεν Ανάφερε τι γίνετε με της εκκρεμές κλεψιές Ναρκοτικα κε κε Απω λογια έχουμε χορτάσει χριαζω μασάτε άμεση βοήθεια με λίγα λογια ΧΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ εργα οχι λογια ο τα ΘΑ δεν πιανουν τόπο θζny

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *