Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας – Ανάπτυξης και Τουρισμού

 

andros-film vanglouk
Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας – Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αντώνη Παπαδεράκη είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Σιγάλας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην καταπολέμηση του παραεμπορίου, στην εντατικοποίηση των ελέγχων της αγοράς ενόψει Πάσχα καθώς και ζητήματα που άπτονται της προσπάθειας τόνωσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της προστασίας των καταναλωτών.

Με κοινή συνισταμένη την πεποίθηση πως η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει μοχλό επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να υπάρχει «ανοιχτός δίαυλος» επικοινωνίας και συνεχής συνεργασία.

One Response

  1. Ανώνυμος

    Και κουφός να είσαι και τυφλός να είσαι Και πάλι θα ξέρεις τι συμβαίνει στην Άνδρο Όλοι έχουν γνώση που είναι τι γίνεται πως γίνεται Είναι ένα πράμα που δεν ξεριζώνεται ποτές Τώρα είναι η παραπάνω ήθελαν κουβέντα και να Πίνουνε
    το καφεδάκι τους αλλά αυτό. Θζmy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *