Νέα

Δήμος Άνδρου: Απίθανη και Μοναδική στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης τοποθέτηση δημοτικού συμβούλου.

kadoi-skoypidion-me-gates-vangloukl-androsfilm-4

Πρωτοφανής τοποθέτηση του κ. Καπάκη στο αποψινό  ( Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016)  δημοτικό συμβούλιο.
Ψήφισε αρνητικά!!! στην πρόταση του Δήμου για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ στην κατασκευή ΧΥΤΥ και των συναφών έργων που θα δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών.
Προτιμάει να μείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους για πάντα, να χάσει το νησί οικονομική βοήθεια, να καταστραφούν οι επαγγελματίες, για να μπορεί να κάνει φτηνή αντιπολίτευση.
Προτίμησε να επιλέξει την άρνηση ακόμα και σε αυτό το τεράστιο ζήτημα για το νησί μας που μας ταλαιπωρεί περισσότερο από 25 χρόνια.
Προτίμησε να επιλέξει την φτηνή αντιπολίτευση χωρίς να μπορεί να κατανοήσει το κακό που θα κάνει στο νησί.
Προτίμησε να επενδύσει στην καταστροφή της Άνδρου από το να συμφωνήσει με το αυτονόητο, έχοντας οδηγό τις μίζερες παλαιοκομματικές και μικροπολιτικές τακτικές.
Προτίμησε ακόμα μια φορά να μη καταθέσει καμιά απολύτως πρόταση, χωρίς να προτείνει κάτι.
Προτιμάει το Χάος τελικά ο απίθανος κ. Καπάκης.
Δυστυχώς για εσάς αγαπητέ κ. Γενικέ, η Άνδρος θα προχωρήσει, το οφείλουμε σε κάθε Ανδριώτη και το χρωστάμε στα παιδιά μας, που αποτελούν το αύριο της Άνδρου.
Εσάς θα σας κρίνουν οι Ανδριώτες και οι Ανδριώτισσες που δυστυχώς για εσάς δεν ξεχνούν. Έχουν κρίση και μνήμη και κανένας δεν μπορεί να τους υποτιμήσει και να τους κοροιδέψει.
Όσο για τις 2 δημοτικές συμβούλους που σας ακολούθησαν δηλώνω ότι λυπάμαι που δεν τίμησαν την εμπιστοσύνη του Ανδριώτικου Λαού, που τις ψήφισε για να λύσουν τα προβλήματα του νησιού μας. Ο κατήφορος από ότι φαίνεται για μερικούς, δεν έχει τέλος και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση.
Ο Δήμαρχος Άνδρου
Θεοδόσης Ι. Σουσούδης

2 Σχόλια

  • Ένα μεγάλο κρίμα για το νησί μας Να έχει μία αντιπολίτευση που καν δεν ενδιαφέρεται για το καλό του νησιού Εάν νομίζει πως γίνεται αγαπητός στον κόσμο του νησιού κάνοντας αυτά είναι γελασμένος Αυτός ο άνθρωπος δεν αγαπάει το νησί αγαπάει τον εαυτό του Ας το καταλάβουν ορισμένοι που τον ακολουθούν ακόμα Όλα αυτά τα χρόνια τα σκουπίδια είναι στο δρόμο διότι Υπάρχει η διαφωνία μεταξύ Δύο παρατάξεις Θζny

  • Δεν ξέρω ποιο είναι το μεγαλύτερο κρίμα. Οι ανεγκέφαλοι που διαφωνούν με το προφανές, για οι άρχοντες που είναι ανεπαρκείς; Εάν πέντε άνθρωποι σ΄ένα δημοτικό συμβούλιο δεν μπορείτε, μπρε, να συνεννοηθείτε και δημοσιεύετε την ασυνεννοησιά σας για να αναδείξετε τους ανεγκέφαλους, έχετε και εσείς χάσει το νόημα του λειτουργήματος που υπηρετείτε, εκτίθεστε. Πάνε χρόνια που πιολεμάτε με τα σκουπίδια και δουλειά δεν γίνεται, όσο κι αν βρίζετε ο ένας τον άλλον. Ένας βράχος είναι η Άντρος που βγάζει επιστήμονες και ναυτικούς χρόνια τώρα, αλλά τα σκουπίδια μας νίκησαν. 25 χρόνια άν δούλευε μια ομάδα αντριωτών- και μη-επιστημόνων, θα είχε κάνει θαύματα….Με αυτό να ασχοληθείτε παρά να βγάζετε τα μάτια σας.
    Γαμ….οι Γρηγορείτε! που έλεγε και ο Μπειρίκος. Όχι αυτός με τη κάσα, αυτός με τα λοξά τα ποιήματα. Της οικογενείας.

Αφήστε ένα σχόλιο