Νέα

Η Άνδρος της ζωής μας : Η νέα δημοσκόπηση: οι αριθμοί τρελάθηκαν και πήραν τα βουνά

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
Ταυτότητα Έρευνας: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»
Δείγμα: Οι επιτυχίες του Δημάρχου και του Επάρχου
Ερωτώμενοι: Ρωτήστε, ακούστε, συζητήστε, μάθετε και θα καταλάβετε
Εταιρεία Έρευνας: Εν Άνδρω Research
ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ: Ο μόνος σίγουρος ΧΑΜΕΝΟΣ. Τι το ήθελε το 60%; Μάζεψε όλα τα δυνατά χαρτιά την προηγούμενη φορά. Όλο και κάτι θα μείνει για την επόμενη…
ΛΟΤΣΑΡΗΣ: Σπρώχνουν-σπρώχνουν κάποιοι. Μαζί γκαρίζει ο γνωστός ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ. Έλα ντε που τα άλογα είναι “ΠΡΩΗΝ” ΠΑΛΙΑ και ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ. Έχουν βάλει μπροστά το κάρο και πίσω τα άλογα. Είναι και ΒΑΡΥΣ, πού να πάρει…

ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ – ΜΠΑΛΛΑΣ: Οι μόνοι σίγουροι υποψήφιοι. Αυτή τη φορά μόνοι τους. Βέβαια, στις δημοσκοπήσεις δεν τους συμπεριλαμβάνουν. Τους έχουν ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ.
ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ: Τον θέλουν για ΛΑΓΟ. Ο ίδιος, πιο έξυπνος, δε θέλει; Δεν μπορεί; Με τέτοια αποδοχή σα να του πάει γάντι το ΕΠΑΡΧΕΙΟ.
ΚΑΠΑΚΗΣ «Άνδρος της Ζωής μας»: Θα είναι πάλι υποψήφιος. Να δούμε τον ΚΑΠΑΚΗ Δήμαρχο, για να διαπιστώσουμε εκτός από ΑΦΑΝΤΟΣ πόσο ΑΧΡΗΣΤΟΣ είναι. Τόσα χρόνια στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ, δεν μπορεί, κάτι θα έμαθε από ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Πολιτικός; Πάντως όλοι πέφτουν πάνω του να τον φάνε, αλλά χαμπάρι δεν παίρνει…

Και μια διαπίστωση που αφορά την κλιματική αλλαγή στην Άνδρο: ξηρασία, ανομβρία, μόνο οι παράγοντες φυτρώνουν και πολλαπλασιάζονται!
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; 40 % θέλει ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ.
Εκτός αν σώσουν την παρτίδα για την ποσόστωση των γυναικών κάποιες συγκεκριμένες δυναμικές μειοψηφίες, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ΑΛΛΕΣ, που θα επιδιώξουν αυτόνομη εκπροσώπηση στο νέο ΔΣ.
Αυτό το πολιτικό σκηνικό μάλλον μετασχηματίζεται σε κάδρο ΠΙΚΑΣΣΟ. Κύριο χαρακτηριστικό του ο ΚΥΒΙΣΜΟΣ, δηλαδή εις τον ΚΥΒΟ το συνολικό ποσοστό των ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ.

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο