Νέα

Μια οφειλόμενη απάντηση της Μαρίας Βασιλοπούλου στο δημοσίευμα του προεκλογικού φύλλου του Φεβρουαρίου του κ. Λοτσάρη.

Κύριε Λότσαρη,

 

Θέλω κατ’ αρχήν να σας ενημερώσω ότι είμαι ένας ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ σας και ένας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι ένα ΠΟΣΟΣΤΟ σε μια ομάδα.

 

Στο συνδυασμό «Η Άνδρος της Ζωής μας» υπάρχει απόλυτη δημοκρατία στις σκέψεις, αλλά και στις αποφάσεις που ο καθένας μας παίρνει.

 

Μου προξενεί εντύπωση ο ζήλος σας να διαγραφώ από τον συνδυασμό, επειδή η ψήφος μου ήταν θετική – όπως ήταν και η δική σας – για την Πλούσκα, ενώ του κ. Καπάκη αρνητική.

 

Ποιος σας είπε ότι πρέπει οι εκλεγμένοι σύμβουλοι να λειτουργούν συντεταγμένα; Εσείς έτσι παρευρίσκεστε στα συμβούλια της Περιφέρειας; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ, ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ; Αν διαφοροποιείστε, τι προτείνετε στον Αντιπεριφερειάρχη; ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ;;;!!!

 

 

 

Επειδή είχα την τιμή να συνεργαστώ με κάποιους από τους συμβούλους που έχετε ανακοινώσει και γνωρίζω ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για αυτούς, σας ερωτώ: ΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ; Έτσι όπως περιμένετε από τον κ. Καπάκη να κάνει για εμένα; ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ;

 

Έχω αντιληφθεί – όπως και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας – το μένος που έχετε με τον κ. Καπάκη, αλλά και με τους άλλους υποψήφιους συναγωνιστές σας – ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΑΠΑΚΗ – πράξεις που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την παράταξή σας, που την ονομάσατε «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΝΔΡΟ»…

 

Επίσης, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η προτροπή σας προς τον κ. Καπάκη να με διαγράψει. Περίεργο!!! Μήπως έχετε θυμώσει μαζί μου, γιατί αρνήθηκα να με συμπεριλάβετε στην ομάδα σας;

 

Επειδή η απλή αναλογική επιβάλλει συνεργασίες για να λειτουργήσει, ο Δήμος σας προτρέπει να επανεξετάσετε τη στάση σας, γιατί την επόμενη ημέρα των εκλογών είναι πιθανό να πρέπει να συνεργαστείτε με όλους αυτούς που συκοφαντείτε ή λοιδορείτε.

 

Ο σκοπός όλων είναι η Συνεργασία, η κοινή προσπάθεια και ο παραμερισμός κάθε μικροπρέπειας. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά η Άνδρος. Δεν μας αξίζει τίποτα λιγότερο.

1 Comment

  • Όλοι έχουμε όνειρα Όλοι νομίζουμε πως έχουμε τη δύναμη να κάνουμε κάτι καλύτερο από τον άλλον
    Και η ερώτηση μου είναι μπορούν έχουν δυνατότητα για την μέχρι σήμερα η μέρα Ο τωρινός δήμαρχος έχει αποδείξει πως μέχρι τώρα από όσους έχουν περάσει έχει κάνει τα πιο πολλά έργα στην Άνδρο Και λέμε για όλη την Άνδρο που πρώτα ήταν τρεις δημαρχεί Και ο καθένας έκανε τα δικά του
    Και ορισμένοι δημότες δεν έχουν Καταλάβει μπράβο

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio