Νέα

“Artisans στη Λεμονογιορτή!”

Το πολιτιστικό δίκτυο τέχνης και εκπαίδευσης ARTISAN Art Is A Need συμμετέχει και φέτος στη γιορτή του πιο ευεργετικού καρπού του νησιού μας, του Λεμονιού!!
Την Κυριακή 16 Ιουνίου θα έχει τη χαρά να παρουσιάσει τις εικαστικές δημιουργίες των εφήβων και των ενηλίκων του εργαστηρίου, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και τις χειροτεχνικές δημιουργίες τριών εξ αυτών.
Συγκεκριμένα προτείνει :
Την Ελεωνόρα Τσιαπαρίκου (https://www.facebook.com/profile.php?id=1665038727094038&ref=br_rs) η οποία χρησιμοποιεί το ξύλο σαν πρώτη ύλη και τη ζωγραφική της για τις διακοσμητικές και χρηστικές δημιουργίες της, ενώ έμπνευση της είναι η κάθε ξεχωριστή ιδέα για μικρούς και για μεγάλους!

Την Τόνια Τούντα (https://www.facebook.com/mosaic.etc/) η οποία χρησιμοποιεί υλικά όπως είναι οι ψηφίδες, το γυαλί, τα κορδόνια και τα νήματα για τα κρεμαστά μακραμέ της, τα χυτά διακοσμητικά και τα ψηφιδωτά πολύχρωμα έργα της.
Την Danielle Champsiaux, η οποία μένει στην Άνδρο 6 μήνες, ως άλλη Περσεφόνη,  και 6 μήνες στο Παρίσι. Στη δουλεία της χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά κάθε κατηγορίας και πρόκειται να μας δείξει εκτός από τα διακοσμητικά της έργα, τη σειρά με τα λεμονοκουκλάκια της!
Η εικαστικός και δημιουργός του δικτύου Αριστέα Γράβου a.k.a. Artisan Art Is A Need, πρόκειται να δείξει μικρά αφηγηματικά έργα τέχνης, κοσμήματα και αξεσουάρ mix media τεχνικής(ξύλο,δαντέλα,τσιμέντο, κ.α.)
Όλοι οι μαθητές μας θα παρουσιάσουν το εικαστικό θεματικό λεμονοααποτύπωμα τους σε καμβάδες μικρού και μεσαίου μεγέθους.
Θα είναι τιμή μας να σας έχουμε όλους μαζί μας!
artisan info:

Αφήστε ένα σχόλιο