Νέα

Πόλος έλξης ποιοτικού τουρισμού το 2o ANDROS ΤΕΝΝΙΣ OPEN στο “Βibiana Sport Club”

Πόλο έλξης για τους τουρίστες   που θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με το αγαπημένο τους άθλημα, το τένις , αποτέλεσε φέτος το καλοκαιρινό  2o ANDROS ΤΕΝΝΙΣ OPEN που διεξάγεται αυτές  τις μέρες  στο  “Βibiana Sport Club” σε συνεργασία με τον Αθλητικό  Σύλλογο Στενιών.

Παίκτες που έκαναν διακοπές σε άλλα νησιά  ήρθαν για να πάρουν μέρος στο τουρνουά, συνεχίζοντας  τις διακοπές τους  εδώ, με αποτέλεσμα και  η Άνδρος  πλέον να  είναι μέσα στα νησιά  που οι φανατικοί του τένις διαλέγουν να  κάνουν τις διακοπές τους.

Φέτος παίρνουν μέρος 30 άτομα στις κατηγορίες: Παίδες μέχρι 12 χρονών, Γυναίκες, Άνδρες rookies και  Άνδρες Open και η διαπίστωση είναι ότι το επίπεδο φέτος είναι ανώτερο από το τουρνουά του 2018.

Το Σάββατο το απόγευμα  17 Αυγούστου, θα γίνει ο τελικός ανδρών open και παίδων και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων και δεξίωση για τους συμμετέχοντες.

Τα σχέδια που μελετούνται για το 3ο τουρνουά είναι πολλά, μεγάλα και πραγματοποιήσιμα αλλά όχι ακόμα  ανακοινώσιμα, υπομονή…

 

Αφήστε ένα σχόλιο