Νέα

Περπατάμε ή τρέχουμε: Γνωρίζουμε τις διαδρομές του Andros Trail Race (3) Διποτάματα έως τον Όρμο Κορθίου

Τις περπατήσαμε, τις τρέξαμε, τις γνωρίσαμε και συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε! Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία μας αλλά ξεδιπλώνουν μπροστά μας εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες… .ένα νησί ολόκληρο!

Περπατώντας ή τρέχοντας, δώσε και εσύ το δικό σου ρυθμό #SetThePace #androstrailrace2019

Ένας μήνας έμεινε για τον 4ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Άνδρου Andros Trail Race 2019 και εμείς συνεχίζουμε να γνωρίζουμε τμηματικά, τις αγωνιστικές διαδρομές.

Αυτό το Σάββατο, 31 Αυγούστου, θα περπατήσουμε και πάλι, ένα μέρος της Μεγάλης Κύριας Διαδρομής των 24 χλμ., από τα Διποτάματα έως τον Όρμο Κορθίου, 9χλμ με διάρκεια περπατήματος περίπου 3 ώρες, μέτριας δυσκολίας. Το τμήμα αυτό του αγώνα, διανύει μέρος της πεζοπορικής διαδρομής Andros Routes 3, του δικτύου.

Θα διασχίσουμε το φαράγγι των Διποταμάτων με τους εντυπωσιακούς νερόμυλους και θα ανεβούμε στο Επάνω Κάστρο. Η πορεία μας θα ακολουθήσει το μονοπάτι για το χωριό Κοχύλου, όπου και θα ξεκουραστούμε πριν την κατάβαση στον Όρμο, στο παραδοσιακό καφενείο του χωριού.

Για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, συναντιόμαστε στις 16:30, στο στέκι του αγώνα ή για όσους έχουν, απευθείας στις 17:00 στην είσοδο των Διποταμάτων.
Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με e-mail στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο +030 6946771751.

Σας περιμένουμε!
#bethere#SetThePace#RunAndrosTrailRace

Το σύστημα ηλεκτρονικών εγγραφών θα κλείσει στις 16 Σεπτεμβρίου. Κάνε την εγγραφή σου για τον αγώνα εδώ!
https://androstrailrace.gr/%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%…/…/form

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio