Νέα

Γενική Απεργία την Τετάρτη 22/1 στην Τήνο για τις ανεμογεννήτριες

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου με μοναδικό θέμα της συνεδριάσεως να είναι η ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με τις εξελίξεις για την εγκατάσταση Ανεμογεννητριών στην θέση «Πράσσα» του Δήμου Τήνου.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη συνεδρίαση, εκπρόσωποι φορέων, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων, πολίτες του νησιού, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Η ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε από το σώμα είναι την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου να υπάρξει Γενική Απεργία στο νησί.

Θα ακολουθήσει και νεότερη ανάρτηση επι του θέματος … https://tinostoday.gr/apergia-tinos

3 Σχόλια

  • Εμείς στην Ανδρο,κόβουμε καθημερινώς πίτες και όλα βαίνουν καλώς.
    Προτείνω η επόμενη πίτα,που θα κοπεί να έχει το σχήμα, μοιάζει άλλωστε, μιας βάσης θεμελίωσης ανεμογεννήτριας,έτσι για το καλωσόρισμα τους.
    Να μοιραστούν συμβολικώς κουραμπιέδες σε Δημοτικούς άρχοντες και άλλους διάσημους,μέλη επιτροπών,για την στάση τους και την ανυπαρξία πράξεων μέχρι σήμερα.

  • Το θέμα των ανεμογεννητριών είναι χρόνια στο προσκήνιο. Την πρώτη αντίδραση που διαβάζω είναι σήμερα. Μήπως είναι πολύ αργά για κλάματα ?? Μήπως τώρα ρίχνουν τα μπετά για τις βάσεις ??

  • Ένα μεγάλο μπράβο Στους τηνιακούς Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε μόνο για χώρους λόγια του καφενείου και τίποτα άλλο
    Μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει τα πάνω από 50.000 υπογραφές από συλλόγους Που έκοβε πείτε μας αξίζει ότι κακό γίνει στο νησί μας το Αξίζομε θζNy

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio