Νέα

Ο Γιάννης Καπάκης ζητά την άμεση γνωστοποίηση του αριθμού πρωτοκόλλου της γνωμοδότησης του δικηγόρου Τρύφωνος Κόλλια με το αδειοδοτικό καθεστώς των αιολικών στην Άνδρο

Κύριε Δήμαρχε,

Κύριε Πρόεδρε Δ.Σ.

Σε συνέχεια ανταλλαχθείσας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μας και έχοντας υπόψη τόσο την Απόφαση-πρακτικό της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση βιομηχανικών ανεμογεννητριών στην Άνδρο όσο και την από 11.04.2020 Συνεδρίαση του Δ.Σ. Άνδρου, την οποία συγκαλέσαμε 13 δημοτικοί σύμβουλοι και στην οποία δεν συμμετείχατε αν και προσκληθήκατε νομίμως, παρακαλώ γνωρίστε μου άμεσα (βάσει των διατάξεων του άρθρου 69 Ν. 3852/2010) τον αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένου στον Δήμο που όφειλε ήδη να έχει λάβει η εδώ και ημέρες αποσταλθείσα -υπόψη σας- μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γνωμοδότηση του δικηγόρου Αθηνών Τρύφωνος Κόλλια σχετικά με το αδειοδοτικό καθεστώς των ΑΣΠΗΕ στο νησί μας και την άσκηση ένδικων μέσων κατά των εγκρίσεων και αδειών αυτών σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ΄αρ . 31/2020 ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Επισημαίνεται ότι η παραπάνω οφειλόμενη ενέργειά σας απορρέει σαφώς και από το υπ΄αρ. πρωτ. 9134 ΕΞ 2020/10.04.2020 έγγραφο (ΑΔΑ: 99ΠΥ46ΜΤΛΠ-ΥΟΙ) της Δ/νσης Απλούστευσης Διαδικασιών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης το οποίο εδράζεται στον ήδη γνωστό σ΄εσάς Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (βλ. άρθρα 12 και 13 Ν. 2690/1999) ως και στις διατάξεις του άρθρου 13 Ν. 4325/2025 .

Παρακαλώ για τις δικές σας άμεσες ενέργειες καθώς παρέλκει κάθε περαιτέρω παρελκυστική εκ μέρους σας τακτική επί του ζητήματος της γνωμοδότησης Κόλλια, την οποία διαπιστώνουμε με λύπη ότι προσπαθείτε πάση θυσία να αποκρύψετε από το Δημοτικό Συμβούλιο και την τοπική μας κοινωνία.

Ευχαριστώ.

Ο Αιτών

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΑΠΑΚΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου

5 Σχόλια

 • Τελικά θα στήσουν τους καρνάβαλους , τις ανεμογεννήτριες και εμείς εδώ θα λέμε και θα λέμε !! Τι κάνουν τα άλλα νησιά ?? Περίμενα ,εδώ που τα λέμε περισσότερα σχόλια από τους κατοίκους του νησιού !!

 • Κι εσείς κύριε Καπακη γιατί τους στενιχωρειτε πασχαλιατικα και δεν τους αφήνετε να ραδιουργησουν εις βάρος της Άνδρου ανενόχλητα και κάτω από το τραπέζι; Θέλετε να τους ξεμπροστιασετε και να μην μπορούν στις επόμενες εκλογές να μας ξαναφλομωσουν στο ψέμα; Να μην πω πως θα τους κόψετε την όρεξη πασχαλιατικα….

 • Που ήτανε ο κύριος Καπάκης όταν γίνονταν όλα τα συμβούλια Και γίνονται όλες οι συμφωνίες και υπογραφές
  και ήταν απών Νομίζω κάτι μας λέει αυτό τώρα ξύπνησε από τον βαθύ ύπνο του
  Τελοσπάντων αυτή είναι Αυτόus που αποκαλούμε πολιτικούς
  Και το ξαναλέω δεν είναι αργά Το νησί μας Να Υποφελυθει Να κάνει μια συμφωνία για Φτηνό Ηλεκτρικό για το Δήμο για τους δημότες θζNy

 • Ασχέτως το τι θα γίνει στις άλλες εκλογές,το θέμα είναι να μην προλάβουν και στήσουν τους καρνάβαλους οι οποίοι δεν πρόκειται να φύγουν ούτε στα επόμενα 100 χρόνια !!

 • ΘΒ κάτσε στο ΝΥ με τον Τραμπ κι άσε τους ανθρώπους να αγωνίζονται για αξίες που δεν πέρασαν ποτέ από το λιγοστό μυαλό σου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio