Νέα

Εξώδικο από τον Δήμαρχο στον Γιάννη Καπάκη

 

” Σήμερα το απόγευμα ειδοποιήθηκα τηλεφωνικά από δικαστική επιμελήτρια ότι αύριο το απόγευμα θα μου επιδοθεί εξώδικο εκ μέρους του Δημάρχου Άνδρου κ. Λοτσάρη.

Ανυπομονώ να το διαβάσω και θα απαντήσω αναλυτικά δημόσια αφού το παραλάβω, κοινοποιώντας το παράλληλα, σε όλους τους Ανδριώτες και τις Ανδριώτισσες.

Ο κ. Δήμαρχος με αυτή του την ενέργεια έρχεται σε πλήρη αντίφαση με όσα δήλωσε αυτοβούλως στο τελευταίο συμβούλιο, χωρίς κανένας να τον προκαλέσει ότι η στάση μου και συνεργασία μας στη λειτουργία της Επιτροπής Διαχείρισης της Πανδημίας ήταν άψογη συνεχής και εποικοδομητική. Τώρα μετά από μια κριτική της ιστοσελίδας της παράταξης επάνω ακριβώς στο συγκεκριμένο θέμα, επί πραγματικού γεγονότος, μας αποστέλλει εξώδικο.

Αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον βρίσκεται σε σύγχυση και οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι παρασύρεται από τους συμβούλους του («ειδικούς», δημοσιογράφους κ.λπ.) σε λάθος και σκοτεινούς ατραπούς.

Φυσικά, όλοι γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες όχι μόνο δεν μας πτοούν και μας τρομάζουν, αλλά απεναντίας αισθανόμαστε δικαιωμένοι  και γινόμαστε κάθε μέρα όλο σοφότεροι και πιο δυνατοί. Αυτού του είδους τακτικές, όπως έχουμε δηλώσει σε πρόσφατη προηγούμενη ανακοίνωση το μόνο που μπορούν να πετύχουν είναι ο διχασμός και οι ανούσιες αντιπαραθέσεις, που μόνο κακό έχουν κάνει μέχρι τώρα στον τόπο και από πλευράς επουδενί θα τις ακολουθήσουμε

Οι πολιτικοί κρίνονται καθημερινά από τους πολίτες και από τους φίλους και αντιπάλους και απαντούν πολιτικά.

Προσωπικά, έτσι έχω μάθει να κάνω και αυτό επιτάσσει η δημοκρατία, ο πολιτικός πολιτισμός και αυτό θα συνεχίζω να κάνω.

Επίσης, ο ίδιος και η παράταξη «Άνδρος της Ζωής μας» θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε καθημερινά και επιστάμενα με τα προβλήματα της Άνδρου που δυστυχώς, καθημερινά οξύνονται όλο και περισσότερο και θα είμαστε σε θέση πάντα να καταθέτουμε τις προτάσεις μας, να ασκούμε την κριτική μας και να απονέμουμε τα εύσημα των επιτυχιών εκεί που ανήκουν.

Όλα αυτά φανερά και με δημόσιο λόγο.

Υ.Γ. Ο κ. Δήμαρχος επικαλείται ως πολιτικό του μέντορα τον αείμνηστο Γιάννη Γλυνό. Αυτός και αν είχε κατηγορηθεί και λοιδωρηθεί από τους σημερινούς «φίλους» και «συμβούλους» του κ, Λοτσάρη, ποτέ όμως, δεν είχε καταφύγει σε τέτοιου είδους μέσα (εξώδικα, δικαστήρια κ.λπ.), αλλά αντίθετα  απαντούσε πάντα δημόσια, προτάσσοντας πάντα τη δημοκρατία και τον πολιτικό διάλογο μέσα στην κοινωνία.”

Γιάννης Καπάκης

“Η Άνδρος της ζωής μας”

1 Comment

  • Ποιος δεν θυμάται τον Κύριο Πρόεδρο που μήνυσε τον Χάρρυ Κλυνν. Τίποτα άλλο δεν άφησε πίσω του.

Αφήστε ένα σχόλιο