Νέα

Δήμαρχος Άνδρου: Η ενωμένη αντιπολίτευση (Σουσούδη – Καπάκη) αντιπολιτεύεται το μέλλον του νησιού και την αγωνία του επιχειρηματικού κόσμου.

Σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού από τις παρατάξεις των κ.κ. Σουσούδη και Καπάκη, παρέστη μόνο ο κύριος Γ. Ψωμάς, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η νόμιμη απαρτία.

Συνέπεια είναι – πέραν των άλλων – να μην συσταθεί η επιτροπή από επιχειρηματίες του νησιού η οποία θα κατέθετε προτάσεις για τη στήριξη των επαγγελματιών λόγω της δυσχερούς θέσης που έχουν περιέλθει από την τρέχουσα πανδημία του κορωνοϊού.

Οι όποιες ενστάσεις τους, γύρω από το ζήτημα των βιολογικών της Υδρούσας σε Γαύριο και Μπατσί δεν αποτελεί δικαιολογία για την απουσία τους. Μπορούσαν να συμμετέχουν στο Δ.Σ., να ψηφίσουν την αναβολή του θέματος των βιολογικών και να προχωρήσει τουλάχιστον η σύσταση της επιτροπής στήριξης των επαγγελματιών.

Δυστυχώς δεν το έκαναν!

Ούτε η οικονομική κρίση και η θέση στην οποία έχουμε περιέλθει, οι επαγγελματίες του νησιού, δεν κατέστη ικανή να πείσει την αντιπολίτευση – πλην του Γ. Ψωμά – να «βάλει στην άκρη τα πολιτικά παιχνίδια».

Η «χωρίς όρια αντιπολίτευση των Σουσούδη – Καπάκη» πέρα από τα πολιτικά πρόσωπα «στοχοποιεί» πια και την αγωνία των επιχειρηματιών του νησιού. Η στήριξη των επιχειρηματιών της Άνδρου δεν γίνεται με ανακοινώσεις στο Facebook. Γίνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιτιολογημένες προτάσεις και με τη συμμετοχή των ίδιων επιχειρηματιών. Η ενωμένη αντιπολίτευση απούσα από τα προβλήματα του νησιού, καλείται αν δεν μπορεί ή αν δεν θέλει, τουλάχιστον να μην εμποδίζει τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου.

Το Δ.Σ. θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 18/05/2020 και ώρα 20:00, επίσης με τηλεδιάσκεψη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

1 Comment

  • Ακόμα περιμένουμε να απαντήσετε στα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και δημοτών που σας προτεινε η αντιπολίτευση. Αν δεν θέλετε να συνεργαστείτε ούτε τώρα με τον κύριο Σουσουδη είναι πρόβλημα σας, κύριε Λοτσάρη. Αυτό όμως το προσωπικό σας θέμα δεν μπορεί να είναι οδηγός για τις αποφάσεις που αφορούν τους δημότες. Ανεξαρτήτως της συγκρότησης επιτροπής, υιοθετείτε χθες τις προτάσεις Σουσουδη προς όφελος των Ανδριωτων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio