Νέα

Σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, αρχίζουν τα 9 δωρεάν διαδραστικά webinar που έχει σχεδιάσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Από σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, αρχίζουν τα 9 δωρεάν διαδραστικά webinar που έχει σχεδιάσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων με στόχο να μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε με τον καλύτερο και πιο έγκυρο τρόπο τις νέες συνθήκες που θα επηρεάζουν και θα καθορίζουν από εδώ και πέρα τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας.

Για τον καλύτερο σχεδιασμό και την οργάνωση των εκπαιδευτικών αυτών προγραμμάτων το Επιμελητήριο Κυκλάδων έχει συνεργαστεί με επίσημους και αναγνωρισμένους φορείς και εξειδικευμένους εισηγητές, οι οποίοι διαθέτουν υψηλή εκπαίδευση αλλά και μεγάλη εμπειρία στην πρακτική εφαρμογή των όσων θα παρουσιάσουν. Το πλήρες πρόγραμμα με τις θεματικές ενότητες, την αναλυτική τους περιγραφή καθώς και τα βιογραφικά των εισηγητών μπορείτε να τα δείτε εδώ.

  • Όσοι έχετε δηλώσει ήδη συμμετοχή και έχετε συνδεθεί και με την εφαρμογή webex, θα λάβετε ξεχωριστή πρόσκληση για κάθε ένα από τα προγράμματα που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον. Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το πρόγραμμα που επιθυμείτε στην παρακάτω φόρμα.
  • Όσοι δεν έχετε δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή και επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ένα ή περισσότερα προγράμματα, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε έως 1 (μία) ημέρα πριν την έναρξη του προγράμματος, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να σας βοηθήσει με την σωστή εγκατάσταση και λειτουργία της εφαρμογής στη συσκευή σας.

Σημειώστε ότι παρόλο τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών που έχει εξασφαλίσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων μέσω της πλατφόρμας webex, εξαιτίας της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει επίσης, πως σε κάθε συμμετέχοντα υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Αφήστε ένα σχόλιο