Νέα

Εκπαίδευση και Άσκηση Ετοιμότητας για την Αντιμετώπιση Περιστατικών Θαλάσσιας Ρύπανσης από το Λιμεναρχείο Άνδρου

 

Στα πλαίσια των δράσεων για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος για το 2020, το Λιμεναρχείο Άνδρου σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου και την εταιρεία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε.», θα εκτέλεση την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 και ώρα από 11:00 με 14:30, στο Λιμένα Γαυρίου Άνδρου, θεωρητική εκπαίδευση και άσκηση σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος και αντιμετώπισης περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης.

Με γνώμονα τη συχνότητα ναυτικών ατυχημάτων γύρω από τη νήσο Άνδρο, είναι αναγκαίο να ενημερωθούν τα μέλη της ομάδας αντιρρύπανσης Άνδρου και οι εθελοντές του Τοπικού Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης του Λιμεναρχείου Άνδρου, αλλά και όσοι πολίτες το επιθυμούν, αναφορικά με τις δυνατότητες του υπάρχοντος εξοπλισμού απορρύπανσης αλλά και τις μεθόδους που πρέπει να εφαρμοστούν σε περίπτωση πραγματικού συμβάντος θαλάσσιου ατυχήματος.

Το Τμήμα Περιβάλλοντος της Λέσχη Ανδρίων – Andrion Club, υποστηρίζει την παραπάνω δράση και ενθαρρύνει τα μέλη και τους φίλους της, να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκπαίδευση και άσκηση.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio