Νέα

Ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση σχετικά με τον αιολικό σταθμό Μαραθιά με εκπρόσωπο της ιδιωτικής εταιρείας εγκατάστασης των ανεμογεννητριών

Η Επιτροπή Αγώνα Άνδρου ενάντια στις ανεμογεννήτριες βιομηχανικής κλίμακας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της εταιρείας Αιολικό Πάρκο Άνδρου – Μαραθιά ΑΕ, διοργανώνει αύριο, Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:00  στην πλατεία Μπαμπούση (ή Βαλμά -πίσω από το δημοτικό κατάστημα του Γαυρίου), ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση με θέμα την εγκατάσταση του αιολικού σταθμού συνολικής ισχύος 1,8 μεγαβάτ στη θέση Μαραθιά, αποτελούμενο από τρεις ανεμογεννήτριες, στον Άγιο Ονούφριο Μακροταντάλου, καλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες-επισκέπτες της Άνδρου να προσέλθουν για να παρακολουθήσουν και εφόσον το επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συζήτηση. Ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να τηρηθούν από τους συμμετέχοντες τα μέτρα αυτοπροστασίας για τον κορωνοϊό COVID-19 (ενδεδειγμένες αποστάσεις και χρήση μάσκας).

Η Επιτροπή Αγώνα Άνδρου
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio