Νέα

ANDROS EXPERIENCE : Ένα τριήμερο γεμάτο αθλητικές εκδηλώσεις σε Μπατσί και Γαύριο

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, στο Γαύριο οι τριήμερες αθλητικές εκδηλώσεις με το αγώνισμα του Τριάθλου. Οι αθλητές που συμμετείχαν  έκαναν τρία αθλήματα διαδοχικά. Συγκεκριμένα κολύμπησαν από την αμμουδιά (Μουρίκη) μέχρι την γλύστρα (έξω από το κυματοθραύστη). Μόλις βγήκαν από την θάλασσα πήραν τα ποδήλατα τους κ πήγαν δύο φορές κ γύρισαν μέχρι την Ξυλοκαρύδα (περίπου 20 χιλιόμετρα). Στην συνέχεια ακολούθησε ο δρόμος αντοχής που η διαδρομή του ήταν από το λιμάνι μέχρι τα Σφαγεία δύο φορές κ τερματισμός στο λιμάνι. Αυτή είναι μία εκδήλωση που θα γίνεται πλέον κάθε χρόνο στην ΥΔΡΟΥΣΑ (Μπατσί κ Γαύριο), αλλά στις αρχές Ιουνίου. Φέτος λόγω κορονωϊού πήγε χρονικά πιο πίσω κ έγινε Ιούλιο.
Η εθελοντική ομάδα που απαρτιζόταν με άτομα από το Μπατσί και το Γαύριο, με υπεύθυνη την Ιωάννα Σαραβάνου κ την συντονιστική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου έφερε σε πέρας αυτήν την εκδήλωση. Φυσικά στην επιτυχία αυτής τής διοργάνωσης συνέβαλαν η αστυνομία, το Λιμενικό, η Πυροσβεστική και ο ΣΕΔΑ.
Υπήρχαν βέβαια και πολλοί άλλοι που συνέδραμαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, όπως επαγγελματίες εστίασης, ξενοδοχείων, ενοικιαζομένων δωματίων κ αυτοκινήτων, πρακτορείων κλπ. Η λίστα όλων αυτών πού συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωση είναι πολύ μεγάλη κ γιαυτό μένουμε σε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους κ δεν θα αναφερθούμε σε ονόματα για να μην αδικήσουμε κάποιους.
Γιαννακαρώνης Αντώνης
Δημοτική Κοινότητα Γαυρίου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio