Νέα

Έτοιμο και ασφαλές το Ανοικτό Θέατρο για το 6ο Φεστιβάλ Άνδρου

Έτοιμο να υποδεχτεί τους καλλιτέχνες και το κοινό του 6ου Φεστιβάλ Άνδρου, που αρχίζει αυτή την Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020, είναι το Ανοικτό Θέατρο.  Οι διοργανωτές του φεστιβάλ  ενσωμάτωσαν στους κανονισμούς λειτουργίας του θεάτρου, όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την πραγματοποίηση παραστάσεων σε ανοιχτά θέατρα.

Σε σημεία έξω από το θέατρο θα υπάρχουν πινακίδες για τη διατήρηση απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων  κατά την είσοδο στο θέατρο από δύο σημεία.

Τα αντισηπτικά θα υπάρχουν σε πολλούς κοινόχρηστους χώρους

Η χωρητικότητα του θεάτρου έχει μειωθεί από 950 στους 450  θεατές, οι θέσεις στην οριζόμενη μεταξύ τους απόσταση είναι όχι μόνο αριθμημένες αλλά και χρωματισμένες ώστε  ανάλογα με τα τέσσερα  χρώματα, να γίνεται και η έξοδος από τέσσερα διαφορετικά σημεία.

Ειδικά μέτρα  έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους περιβάλλοντες χώρους τους, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.

Στις υποχρεώσεις των θεατών , τέλος, είναι η έγκαιρη προσέλευση στο θέατρο ( 90′ πριν),  η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδό τους στο θέατρο, και μέχρι την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους, καθώς και κατά την έξοδό τους από τον χώρο, καθώς και η μη μετακίνηση από την ορισμένη θέση τους.

 

Αφήστε ένα σχόλιο