Νέα

Ο Δήμαρχος Σάμης δηλώνει κάθετα αντίθετος στην τοποθέτηση επιπλέον ανεμογεννητριών λόγω των συνεχών καταστροφών στην Δημοτική Ενότητά του

Η εταιρία “ΔΕΗ Ανανεώσιμες”, μέσω του πράκτορά τους, κατέθεσε αίτημα στον Λιμενάρχη Κεφαλονιάς για την εκφόρτωση των ανεμογεννητριών σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας.

Κατόπιν αυτού, με εντολή εισαγγελέα, ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς συγκάλεσε σύσκεψη με τον Αστυνομικό διευθυντή Κεφαλληνίας, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και Δήμαρχο Αργοστολίου, τον Δήμαρχο Σάμης και τον Λιμενάρχη του Λιμενικού Υποσταθμού Σάμης για την εξεύρεση λύσης.

 

 

Ο Δήμαρχος Σάμης λαμβάνοντας το λόγο, κατέθεσε ότι τόσο από άποψη και από θέση ευθύνης ως Δήμαρχος πληγείσας περιοχής δηλώνει κάθετα αντίθετος στην τοποθέτηση επιπλέον ανεμογεννητριών λόγω των συνεχών καταστροφών στην Δημοτική Ενότητα Πυλάρου, για τις οποίες μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν τα Αιολικά πάρκα (δρόμοι, γήπεδα, έλλειψη αποτελεσματικών εγγειοβελτιωτικών/αντιπλημμυρικών έργων).

Με αίσθημα ευθύνης ο Δήμαρχος Σάμης είναι μαζί με τους δημότες που καταστράφηκαν.

Το μήνυμα προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προς τους μνηστήρες Αιολικών Πάρκων και τους ιδιοκτήτες γης είναι ότι οι τοπικές κοινωνίες έχουν πάρει την απόφασή τους “ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ”.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να μην πραγματοποιηθεί καμία εκφόρτωση.

Ο Δήμαρχος Σάμης

Μάκης Μονιάς-Νέτης

https://www.kefaloniapress.gr/topika/politiki/article/323130/topothetisi-dimarchoy-samis

Δήμαρχος Σάμης: "Έχουν καταστραφεί τα πάντα – Φοβάμαι για τον χειμώνα που έρχεται" - InKefalonia

2 Σχόλια

  • Κι εμείς έχουμε τον κύριο Λοτσάρη που περιφρονεί την βούληση των πολιτών και τις αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου. Καλά να πάθουμε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio