Νέα

Η Άνδρος της Ζωής μας: Οι εύθικτοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άνδρου

Το είδαμε και αυτό. Δύο Αντιδήμαρχοι του επιτελικού μας Δήμου, οι Δημήτρης Γιαννίσης και Δημήτρης Τηνιακός αποχώρησαν στο μέσο της ειδικής συνεδρίασης για τον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ, διακόπτοντας άκομψα τους καλεσμένους, ορκωτό λογιστή και λογιστές που έκαναν την παρουσίαση.
Και καλά ο μεν πρώτος που βρισκόταν στο πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ δήλωσε ότι θίχτηκε για τα πτυχία περί της ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ο δεύτερος ωστόσο δεν πολυκαταλάβαμε γιατί;  Ο ίδιος είπε για λόγους συμπαράστασης στο ΓΙΑΝΝΙΣΗ.
Βρε σαν πολύ εύθικτος μας βγήκε τελευταία ο Αντιδήμαρχος με το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο. Μόνο που η ευθιξία του είναι πολύ επιλεκτική… Τόσο που βγάζει μάτια και είναι αδύνατον να τον πιστέψει κανείς. Γιατί αν πραγματικά ήταν εύθικτος θα έπρεπε να είχε φύγει από τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης, βλέποντας το θέατρο που ξεκίνησε το δίδυμο Λοτσάρη – Μπάλλα με τις ατελείωτες ειρωνείες και κοροϊδίες του πρώτου και το ακατάσχετο υβρεολόγιο του δευτέρου. Τότε πραγματικά θα τον πιστεύαμε, όπως θα τον πιστεύαμε αν είχε ψελλίσει έστω και μια κουβέντα κατά του εκπροσώπου τύπου του Δημάρχου για τις συνεχείς συκοφαντίες, την παραπληροφόρηση και τα διχαστικά δημοσιεύματα του σε όποιον έχει διαφορετική άποψη ή θέση από τη δική του ή το σύστημα Λοτσάρη. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ.
Για τον κ. Γιαννίση δεν έχουμε και πολλά να πούμε τις απαντήσεις τις δίδει από μόνος του. Σε πλοίο βρισκόταν, όπως πλοίο θα πάρει και τα σκουπίδια από το νησί μας για άλλη ΓΗΣ, άλλα μέρη. ΤΥΧΕΡΗ ΠΛΟΥΣΚΑ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio