Νέα

Η Άνδρος της ζωής μας: Εκκωφαντική Σιωπή από Δήμαρχο και Έπαρχο για τον Χωροταξικό σχεδιασμό.

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα,  Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 ζητήσαμε να παρθεί απόφαση για να γίνει το συντομότερο δυνατό ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα του νησιού μας.

Την «Αξιολόγηση Αναθεώρηση & Εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Ν. Αιγαίου» που αφορά στο Χωροταξικό και της Άνδρου.

Ενώ υπάρχει από τις 11 Ιανουαρίου σε διαβούλευση, το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει καμία ενημέρωση από τον Έπαρχο Άνδρου καθώς και τη Δημοτική Αρχή. Σε άλλα νησιά των Κυκλάδων υπάρχουν εδώ και μήνες σχετικές ζυμώσεις. Χαρακτηριστική η αποστροφή του Προέδρου του Δ.Σ. ότι ούτε ο ίδιος το έχει διαβάσει.

Χαρακτηριστική και η αφωνία του Δημάρχου (και πρώην Έπαρχου) για το θέμα. Ποια η άποψη της Δημοτικής Αρχής επί του προτεινόμενου σχεδίου για την Άνδρο;

Ποια η άποψη των Υπηρεσιών; Γιατί έχουν χαθεί 40 ημέρες χωρίς την παραμικρή ενημέρωση, ενώ η διαβούλευση λήγει στις 10 Μαρτίου;

Γιατί η Διοίκηση αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα έως τώρα; Να θυμίσουμε ότι έγινε ευρέως γνωστή η διαβούλευση από δημοσίευση του Περίγυρου Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου στις 9 Φεβρουαρίου.

Επισυνάπτουμε και τον σχετικό σύνδεσμο στους συμπολίτες μας και αναμένουμε τον Περιφερειακό Σύμβουλο και τον Δήμαρχο να μας πουν κάτι.

https://ypen.gov.gr/egkrisis-v1-stadiou-tis-meletis-axiologisi-anatheorisi-exeidikefsi-perifereiakou-plaisiou-chorotaxikou-schediasmou-aeiforou-anaptyxis-perifereias-n-aigaiou/?fbclid=IwAR28gvxP7H8ctmd0hJ97ekWdNOqpzdu3p1B3uDL0zQpLmqWL31mwTXlSWZo

2 Σχόλια

  • κάθε φορά με την στάση τους αποδεικνύουν το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος της Άνδρου, ο πρώην και ο νυν έπαρχος

  • Να μπούμε στον κόπο να μιλήσουμε για τους τοπικούς αιρετούς άρχοντες και τον νυν έπαρχο…
    Υπάρχουν και οι αβανταδοροι όπως άλλο μέσο ενημέρωσης. Το ίδιο μέσο ενημέρωσης ήταν και ο καταλύτης για την νίκη και δημάρχου και επάρχου. Ότι του πάει κόντρα υπάρχουν εξώδικα κατά προσώπων που το ενόχλησαν κλπ.
    Είναι μια διοικητική ομάδα που η καρέκλα που κατέχουν τους καλύπτει. Δεν κάνει ο άνθρωπος την καρέκλα.
    Να πούμε ότι πρέπει να ευχαριστήσουν πρώτα και κάποιους καραβοκυριδες για τις πρόσφατες αγορές που έχουν κάνει.
    Ο αντιπυρικος δρόμος που πρέπει να γίνει στο Συνετι, αλήθεια ποτέ θα αποφασιστεί

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio