Νέα

Οι εκθέσεις του πολιτιστικού δικτύου τέχνης ” ANDROS ARTISANS 2021″

 Το πολιτιστικό Δίκτυο Τέχνης και Εκπαίδευσης ΑRTISAN ART IS A Need παρουσιάζει τη δουλειά των μαθητών του, μικρών και μεγάλων, ύστερα από άλλο ένα ιδιαίτερο χρόνο σε δύο σημεία.

Η έκθεση ANDROS ARTISANS 2021 για 7η χρονιά!με τίτλο “Επανάσταση Γένους Θηλυκού”, παρουσιάζεται στο φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου στη Χώρα και με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Άνδρού, για το διάστημα από 01/08/2021 έως 20/08/2021!
Η ατομική έκθεση με τίτλο “Α Colorful Dance To The Full” της Daniele Champsiaux, η Daniele εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τον άντρα της, έχει επιλέξει την Άνδρο για να μένει 6 μήνες το χρόνο. Μια άλλη Περσεφόνη δηλαδή, η οποία, ύστερα και από την έξοδο – είσοδο του αγαπημένου της, αποφάσισε να συνεχίσει να έρχεται και να μένει εδώ, όπως το έκανε και πριν. Άλλωστε ήταν για εκείνους και εξακολουθεί να είναι ακόμα για εκείνη ο προσωπικός τους παράδεισος.
Σε αυτό τον παράδεισο, λοιπόν αυτό τον πολύ ιδιαίτερο χρόνο, είχε την ευκαιρία να μείνει όλες τις εποχές μαζί μας και να δουλέψει επίσης πολύ στο εργαστήριο μας. Οπότε τώρα έχετε την ευκαιρία και εσείς να απολαύσετε τα έργα της και να μπείτε στον φιλικό κόσμο των χρωματικών αντιθέσεων μιας ελεύθερης σκέψης που ευτυχώς εκεί, μπορούμε να αισθανθούμε ασφαλείς, προστατευμένοι και να ταξιδέψουμε παντού με τη φαντασία μας
από χαρούμενα χρωματιστά έργα τα οποία έχουμε τη χαρά να σας τα παρουσιάζουμε στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου Ενδοχώρα στη Χώρα από τώρα και μέχρι το Σεπτέμβριο! 
Θα είναι χαρά μας να σας δούμε από όσο κοντά θα θέλαμε και όσο μακριά επιβάλλεται!
 
Επιμέλεια εκθέσεων και εισήγηση εργαστηρίων
Αριστέα Γράβου
 

Αφήστε ένα σχόλιο