Νέα

“Η Άνδρος της ζωής μας”: Μαύρο σκοτάδι και σιγή ιχθύος ή αλήθεια και άπλετο φως.

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες και θεατές ενός έργου ανταλλαγής επιστολών και χαρακτηρισμών μεταξύ του δημάρχου και του μέχρι χτες θερμότερου  υποστηρικτή του από όλες τις πλευρές και με κάθε μέσο εφοπλιστή Γιαννούλη Καμπάνη.

Στη μέση όπως πάντα πέτρα του σκανδάλου ο γνωστός για την «αντικειμενικότητα» του «δημοσιογράφος». Όπως είναι πλέον γνωστό σε όλους, καταγγέλλεται ο δήμαρχος και ο εκπρόσωπος του από τον κ. Καμπάνη για ανοίκειες συμπεριφορές και ενέργειες και μάλιστα με ανήκουστους χαρακτηρισμούς. Η απάντηση  από πλευράς τους σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που πέφτανε οι αγωγές και τα εξώδικά σύννεφο είναι σιγή ιχθύος.

Ξαφνικά οι χαρακτηρισμοί «σκουλήκι» «νταβατζής» «εκβιαστής» «μικρός» ξεχάστηκαν σαν να μην είχαν ακουστεί. Οι ίδιοι που διύλιζαν τον κώνωπα και διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους για τους κακούς, τους άχρηστους  και τους προδότες αντιπάλους τους ξαφνικά κάνουν σαν να μην ακούν, να μη βλέπουν, να  μη καταλαβαίνουν σαν και αυτούς που την ώρα που τους φτύνουν λένε ότι βρέχει.

Προτείνουν σιγή ιχθύος ασυρμάτου και απέχθεια για τα γεγονότα σα να μη τους αφορούν!!!

Ε όχι κύριοι σας αφορά και τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο είτε το θέλετε, είτε όχι. Θα χυθεί άπλετο φως. Θα λάμψει η αλήθεια και συντομότερα από ότι πιστεύετε θα πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του για να εισπράξει ότι του αναλογεί από το ταμείο που έχει δημιουργήσει.

Ένα είναι απολύτως επιβεβλημένο. Πρέπει ο δήμαρχος να δώσει λόγο γι’ αυτές τις κατηγορίες να απαντήσει ουσιαστικά και χωρίς υπεκφυγές, αλλιώς θα είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι καταγγελίες είναι αληθινές και σ αυτή την περίπτωση δεν θα πρόκειται απλώς για σκάνδαλο, αλλά οδηγεί κατευθείαν σε υποχρέωση παραίτησης. Για το συγκεκριμένο θέμα οφείλουν να πάρουν θέση όλοι δήμαρχος, παρατάξεις, δημοτικοί σύμβουλοι για να έχει ο ανδριώτικος λαός σαφή άποψη και να μας κρίνει όλους.

Βέβαια το γεγονός ότι οι αποκαλύψεις έρχονται από πλευράς «των αφεντικών» δεν είναι το καλύτερο. Θα έπρεπε να είχε την πρωτοβουλία η ανδριώτικη κοινωνία και να είχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Όμως παρόλα αυτά αποτελεί θετική προσφορά προς τον τόπο η αποκάλυψη έστω και εκ των ενόντων της θέσης του ρόλου και της λειτουργίας του καθενός,

Περιμένουμε τις εξελίξεις. Ο περήφανος δημοκρατικός ανδριώτικος λαός που δεν περιμένει το ξεροκόμματο και το κοκαλάκι της κάθε εξουσίας και δεν προσκολλάται σαν βδέλλα στην αυλή του κάθε προεστού δε θα δεχθεί άλλον εξευτελισμό από την παρούσα δημοτική αρχή και το «δημοσιογράφο» εκπρόσωπο της.

Εμείς ως παράταξη με αυτά τα δεδομένα θα είμαστε πάντα με όλες μας τις δυνάμεις με την αλήθεια, το φως και τη δημοκρατία στο πλευρό του κάθε ενεργού πολίτη που πασχίζει γι’ αυτές τις αξίες.

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio