Νέα

“Η Άνδρος της ζωής μας” : Οι μηχανισμοί από την Άνδρο έφτασαν και στην Τήνο.

 

Ο νέος αυτοκινητόδρομος στο ΦΡΑΓΚΑΚΙ με προορισμό την Τήνο είναι τελικά μάλλον πολύ κατηφορικός τόσο για τον Δήμαρχο Άνδρου και τους συμβούλους του, όσο και για τον εκπρόσωπο τύπου του.

Τόσο κατηφορικός που τα κατορθώματα τους έφτασαν και στο γειτονικό νησί  , αλλά και σε όλη την κοινή γνώμη των Κυκλάδων.
Αφού διασυρθήκαμε ως νησί, μετά τις επιστολές που κυκλοφορήσαν για μηχανισμούς κ.λπ., η χάρη τους έφτασε και στο Λιμενικό Ταμείο, με μοναδικό σκοπό να παρεμποδίσουν για μια ακόμη φορά τη λειτουργία του αλλά προπάντων να μην ψηφιστεί για 4η φορά η μελέτη προέκτασης του λιμένος Γαυρίου.

Όλα ξεκίνησαν ως γνωστό για πρώτη φορά στις 23 Αυγούστου, όταν ο Δήμαρχος λίγο πριν την συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου, με θέμα το ΠΕΑΛ Γαυρίου, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο ότι παραιτούνται όλοι οι σύμβουλοι του.

Είναι αυτοί που από την ανικανότητα τους αφήσαν 2.000.000 από κωδικούς έργων της Άνδρου στο Λιμενικό Ταμείο, χωρίς να τους απορροφήσουν για το 2020 και περίπου άλλα τόσα θα αφήσουν για το 2021 και τώρα με περίσσιο θράσος  μας κουνάνε το δάχτυλο μέσω του γνωστού για την «αντικειμενικότητα» εκπροσώπου τους.

Την επιστολή όμως αυτή των παραιτήσεων ο Δήμαρχος, ενώ δεν γνώριζε, αλλά δεν ρωτούσε, την έστειλε σε λάθος κομιστή δηλαδή στο Λιμενικό Ταμείο, αντί στο Δ.Σ. Άνδρου που τους όρισε.

Μετά την επιστολή του προέδρου του  Λιμενικού Ταμείου προς τον Δήμαρχο Άνδρου την 1η Σεπτεμβρίου, στην οποία του αναφέρει ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία παραίτηση χωρίς απόφαση του ΔΣ Άνδρου, ο Δήμαρχος συνέχισε τις αστοχίες του και έστειλε την επιστολή των παραιτήσεων στον πρόεδρο του ΔΣ Άνδρου, χωρίς ωστόσο, να του ζητά να γίνει σύγκλιση του ΔΣ Άνδρου για να έχουν ισχύ οι παραιτήσεις.

Το χειρότερο δε που αναφέρει σε αυτήν την επιστολή του, είναι  ότι ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, πρέπει  να είναι αποδεκτός από τα μέλη του Λιμενικού Ταμείου και όχι από το ΔΣ Τήνου.

Δηλαδή δεν μας έφταναν οι μηχανισμοί στο Δήμο Άνδρου, θέλει τώρα να εισχωρήσουν και στο Δήμο Τήνου και να μην ισχύσει ο νόμος.

Είπαμε γίναμε γνωστοί σε όλες τις Κυκλάδες, για τους μηχανισμούς μας, αλλά όχι και έτσι, για να αλλάξουμε την ατζέντα των προσφάτων γεγονότων στην Άνδρο, να γινόμαστε ρεζίλι και στην Τήνο και γενικότερα στις Κυκλάδες.

Στον πανικό του δε μήπως γίνει το σημερινό ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου και περάσει το ΠΕΑΛ, ο Δήμαρχος, έστειλε αμέσως και άλλη επιστολή με την οποία αναιρεί τον εαυτόν του, διότι αναφέρει ότι μέχρι την ΝΟΜΙΜΗ αντικατάσταση από το ΔΣ Άνδρου των παραιτηθέντων, να μην γίνει το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, αναγνωρίζοντας έτσι ότι οι παραιτήσεις είναι άκυρες και όλα τα έκανε μέχρι σήμερα για να μην έχει απαρτία το Λιμενικό Ταμείο.

Το ερώτημα που υπάρχει πλέον σε όλο το νησί είναι το εξής:
Με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες  στο Δήμο μας και μας εκθέτουν, μήπως ο Δήμαρχος αντί για τις παραιτήσεις των μελών της παράταξης του στο ΔΣ του Ταμείου υποβάλει τη δική του παραίτηση του στον ανδριώτικο λαό; Μήπως αυτή θα είναι τελικά και η μεγαλύτερη προσφορά του προς τον τόπο;

Αφήστε ένα σχόλιο