Νέα

Άνδρος- Νέοι Ορίζοντες: Έργα αποκατάστασης μαρίνας Μπατσίου – ακτομηχανική μελέτη

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε τις “επιτυχίες” του δημάρχου κ. Λοτσάρη που δεν προλαβαίνει να φωτογραφίζεται και να καμαρώνει για τα έργα που “έφερε” στο νησί.
“Ακόμα” λοιπόν ένα έργο το οποίο αφορά το λιμάνι- μαρίνα του Μπατσίου, όπου θα εκπονηθεί παράλληλα και η πολυπόθητη διαχρονικά, ακτομηχανική μελέτη της παραλίας.
Ο κ. Λοτσάρης ισχυρίζεται ότι παρέλαβε έναν δήμο αδρανή και ότι εκείνος μόνο, “σκέφτηκε, μελέτησε, ενέταξε”, όλα τα έργα που εκπονούνται.
Επί του προκειμένου λοιπόν θα θέλαμε να μας ενημερώσει σχετικά με τα παρακάτω ερωτήματα:
1. Πότε έγινε η συγκεκριμένη μελέτη, που αφορά το σύνολο αποκατάστασης της μαρίνας Μπατσίου, καθώς και η ακτομηχανική?
2. Σε ποιά πρόσκληση κατέθεσε ο κ. Λοτσάρης τις παραπάνω μελέτες και πότε, προκειμένου να διεκδικήσει την χρηματοδότηση?
3. Πότε εντάχθηκε το έργο και πότε εγκρίθηκε η χρηματοδότηση?
4. Από ποιό χρηματοδοτικό εργαλείο και πότε, ο δήμος Άνδρου εξασφάλισε τα χρήματα 610.000 ευρώ με τα οποία προχώρησε το παραπάνω έργο?
Αναμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε, όχι μόνο εμείς σαν δημοτική παράταξη, αλλά όλοι οι πολίτες της Άνδρου προκειμένου να χειροκροτήσουμε την προνοητικότητα και την αποτελεσματικότητα του δημάρχου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι “έφερε” ακόμα ένα μεγαλόπνοο έργο στο νησί.
Παράλληλα θα θέλαμε η ιστοσελίδα “εν άνδρω” να αναδημοσιεύσει τις απαντήσεις που θέτουμε στον κ.
Λοτσάρη.
Αναμένουμε κ. Λοτσάρη για να μάθουμε την πορεία και αυτού του έργου “σας”.

1 Comment

  • Όπου νάναι ο κύριος Λοτσάρης θα μας ενημερώσει ότι και η ανατολή του Ήλιου αποτελεί ΔΙΚΟ του, ΟΛΟΔΙΚΟ του επίτευγμα και θα το συνοδεύσει με την ανάλογη θριαμβευτική φωτογραφία κι ένα διθυραμβικό αφήγημα (με ταυτόχρονο κράξιμο των αντιπολιτευόμενων). Όλα τα περιμένουμε πιά!
    Είναι τόσο προβλέψιμος και τόσο ανιαρός.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio