Νέα

“Η Άνδρος της Ζωής μας”: Πολιτικός καιροσκοπισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Πολιτικός καιροσκοπισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!

Φέρνουν για έγκριση τον ισολογισμό του 2017 “δια περιφοράς”, όταν από το νομοθέτη προβλέπεται “ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ”

Η κατρακύλα για τη δημοτική αρχή δυστυχώς συνεχίζεται και φαίνεται ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο. Πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Λ. Μπάλλας, οι οποίοι φέρνουν προς έγκριση για τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου  τον ισολογισμό του 2017 “δια περιφοράς”, παρότι προβλέπεται από το νόμο “ειδική συνεδρίαση”.

Να θυμίσουμε ότι στον ισολογισμό του 2016, που ήρθε προς ψήφιση τον Ιανουάριο του 2020 και ήταν πλεονασματικός, η μειοψηφική διοίκηση Λοτσάρη προσπάθησε και πάλι με τερτίπια να αποφύγει να πάρει θέση  ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ. Το ίδιο έπραξε και ο προστάτης των θεσμών κ. ΜΠΑΛΛΑΣ, παρότι τότε ήταν και πάλι πρόεδρος του ΔΣ αλλά με τη διοίκηση ΣΟΥΣΟΥΔΗ,  θεωρώντας ως δεδομένο ότι  σύσσωμη αντιπολίτευση θα ενέκρινε τον ισολογισμό χωρίς να χρειάζεται ο ψήφος ο δικός τους, παρότι αναγκαστικά τον είχαν ψηφίσει στην οικονομική επιτροπή.  

Πολιτικός καιροσκοπισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Έλα ντε που τα κουκιά δεν έφτασαν αφού «Η Άνδρος της Ζωής μας» συνεπής στις αρχές της ψήφισε ΛΕΥΚΟ με αποτέλεσμα να απορριφθεί ο ισολογισμός.

Αυτό όμως, είχε ως συνέπεια η διοίκηση Λοτσάρη να μη μπορεί να προχωρήσει στον επόμενο προϋπολογισμό, αφού δεν είχε εγκριθεί ο προηγούμενος, οπότε όχι μόνο αναγκάστηκε να ξαναφέρει εκ νέου, αλλά και να τον ψηφίσουν ο κ. Μπάλλας  και ο κ. Γιαννίσης γιατί και πάλι δε θα τύγχανε της έγκρισης του Σώματος.

Το κωλοτουμπόμετρο για άλλη μια φορά τερμάτισε! 

Τώρα ο ρέκτης πρόεδρος κ. Μπάλλας, προκειμένου να αποφύγει αντίστοιχο φιάσκο προέβη σε νέο ατόπημα και φέρνει το σοβαρό θέμα που ο νομοθέτης το θέλει  ειδική συνεδρίαση “δια περιφοράς”, γεγονός που σημαίνει ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι δε θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις, τόσο στον ορκωτό λογιστή που τον συνέταξε, όσο και στον τότε δήμαρχο που είχε την ευθύνη της διοίκησης.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι με το ρυθμό που κινείται η παρούσα δημοτική αρχή διαφαίνεται ότι τους ισολογισμούς της δικής της θητείας, θα τους φέρει η επόμενη διοίκηση παρά του αντιθέτου υποσχέσεις και δεσμεύσεις του τωρινού Δημάρχου.

Όμως εδώ να της δώσουμε ένα δίκιο!!! Δεν έχει κανένα λόγο να τις φέρει. Να δούμε τι; Τα νέα ελλείμματα μετά τα πλεονάσματα της θητείας Σουσούδη;

Η Άνδρος της Ζωής μας όπως είναι φυσικό με αυτά τα δεδομένα και σε μια τέτοια διαδικασία που προσβάλει και υποτιμά τους θεσμούς, τους συμβούλους και τον ίδιο τον Ανδριώτικο λαό δεν μπορεί να λάβει μέρος και θα απέχει από αυτή τη fast track ψηφοφορία σεβόμενη τον κόσμο την εμπιστεύτηκε.

Αφήστε ένα σχόλιο