Νέα

” Η Άνδρος της Ζωής μας” : Φθάνουν οσονούπω οι ανεμογεννήτριες στο Φραγκάκι;

Όπως μαθαίνουμε όλα είναι σχεδόν έτοιμα και οι πέντε ανεμογεννήτριες αναμένονται πλέον από ώρα σε ώρα ή από μέρα σε μέρα να φθάσουν με παντόφλα στο Φραγκάκι.

Για την άφιξη μας είχε ήδη προειδοποιήσει πρώτος ο γνωστός «πράσινος» εκπρόσωπος αρκετές μέρες πριν, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα εργοτάξια, το οδικό δίκτυο, αλλά και για την υπό ολοκλήρωση προβλήτα στην παραλία, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την επερχόμενη πράσινη ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή, καθώς σε διαδικασία αδειοδότησης βρίσκονται ακόμη άλλα δύο αιολικά πάρκα στη νότια Άνδρο.

Μόνο που από το φωτογραφικό υλικό που έχουμε στη διάθεση μας αλλά και από τις πληροφορίες τις οποίες συλλέξαμε η υπό κατασκευή προβλήτα φαίνεται να μην ανταποκρίνεται στην υποβληθείσα μελέτη στην αδειοδοτούσα αρχή, δηλαδή μάλλον πρόκειται για παράνομη κατασκευή και κατά συνέπεια να τίθεται και  θέμα ασφάλειας κατά την προσόρμιση του πλοίου.

η προβλήτα στο Στενό για τις ανεμογεννήτριες στο Φραγκάκι

Εμείς μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη αυτές τις πληροφορίες, καλώντας ταυτόχρονα τις αρμόδιες Αρχές του τόπου μας στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου να κάνουν ένα έλεγχο για καλό και για κακό αν όλα είναι τόσο εντάξει, όπως επαίρεται ο «εκπρόσωπος».

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio