Νέα

Το κέντρο παραπληροφόρησης ξανακτύπησε

Το κέντρο παραπληροφόρησης ξανακτύπησε

του Βασίλη Αδάμη,

Σχετικά με το  κατάπτυστο δημοσίευμα της Τετάρτης 17ης Νοεμβρίου 2021, του Κέντρου Παραπληροφόρησης της Άνδρου, που αφορά την χθεσινή συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου και για αποκατάσταση της αλήθειας, έχω να δηλώσω τα εξής:

1)   Για τις αναρτήσεις με τους χαρακτηρισμούς του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου προς τον Δήμαρχο βγήκε ψήφισμα ομόφωνο, που τις καταδικάζει, αφού προηγουμένως μάλιστα και ο ίδιος ο πρόεδρος δήλωσε ότι παίρνει πίσω τα όσα είχε αναρτήσει. Απόδειξη τα πρακτικά του Λιμενικού Ταμείου που αποδεικνύουν όλη την αλήθεια.

2)   Η δική μου παρατήρηση στην πρόταση του ψηφίσματος, είχε να κάνει μόνο σε ένα σημείο, ότι κανονικά στο ίδιο ψήφισμα θα έπρεπε να καταδικάσουμε συγχρόνως και τους απρεπείς χαρακτηρισμούς (μπεκρής – ιδιόρρυθμος – εγωιστής, με λένε Ρίζο και όλα τα γυρίζω κ.α. χαριτωμένα) του Δημάρχου Άνδρου προς τον κ. Σανταμούρη σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Άνδρου, όπου περιέργως δεν έχουν αναρτήσει μέχρι σήμερα το βίντεο της Συνεδρίασης στο διαδίκτυο.

3)   Με πόση αθλιότητα τελικά και ψεύδη νομίζουν ότι θα κρύβουν την αλήθεια και θα σπιλώνουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους; Ο εύθικτος κατά τα άλλα Δήμαρχος Άνδρου, που ήταν παρών στην συνεδρίαση οφείλει άμεσα να αποκαταστήσει την αλήθεια και τέλος,

4)   Στο δημοσίευμα  δεν γίνεται καμία αναφορά στην επιστροφή των δήθεν ανταρτών συμβούλων του δημάρχου που με την ουρά στα σκέλια, ξαναγύρισαν στις συνεδριάσεις του Λιμενικού Ταμείου, παρότι δε κατάφεραν τον στόχο τους που ήταν η διάλυση του. Κούφια λόγια σε βάρος των συμφερόντων του τόπου!!!

1 Comment

  • Φιλότιμη προσπάθεια συμψηφισμού ατοπημάτων. Μόνο που η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ που εκστόμισε ο πρόεδρος του Λ.Τ. περί ΑΜΕΑ, προσβάλλοντας μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων συμπολιτών μας, ΔΕΝ μπορεί σε καμία περίπτωση να μπει στο ίδιο σακί με τους ΑΠΡΕΠΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ “ιδιόρρυθμος- εγωιστής- μπεκρής”, που με το ζόρι πάτε να περάσετε ως αντίστοιχης βαρύτητας. Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ του προέδρου του Λ.Τ. χρήζει ξεχωριστής μνείας, γι’ αυτό και η ειλικρινής ομόφωνη καταδίκη δεν επιτρέπει στρογγυλέματα και λοιπές κουτοπονηριές.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio