Νέα

Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ: “O κάμπος του Γαυρίου και πάλι στο στόχαστρο;”

Όλοι θα θυμάστε την πρόσφατη απόφαση του ΣΤΕ που απέρριπτε την εγκατάσταση του Σιλό στον Κάμπο Γαυρίου, παρά την αντίθετη θέση του Δημάρχου κ. Λοτσάρη και του Προέδρου  του Δ.Σ. κ. Μπάλλα οι οποίοι επέμεναν μέχρι τέλους στη δημιουργία βιομηχανικής ζώνης στην περιοχή, γεγονός που αναγκάστηκαν να την καταψηφίσουν ακόμη και οι δικοί τους σύμβουλοι.

Πριν καλά στεγνώσει το μελάνι αυτής της απόφασης του ανωτάτου δικαστηρίου, ο δήμαρχος  επανέρχεται και πάλι στην περιοχή αυτή τη φορά για την εγκατάσταση μονάδας κομποστοποίησης για συλλογή βιοαποβλήτων και πάλι όμως, χωρίς Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Το θέμα αυτό, για το οποίο δεν είχε ιδέα το Τοπικό της ΔΚ Γαυρίου και  φυσικά η τοπική κοινωνία, έγινε γνωστό τυχαία, από μια αποδοχή δωρεάς εξοπλισμού από ιδιωτική εταιρία που ήρθε προς ψήφιση στην οικονομική επιτροπή στις 24/1/22, όπου όπως ήταν φυσικό  προέκυψαν πολλά ερωτηματικά στα μέλη της αντιπολίτευσης, καθώς οι απαντήσεις δεν ήταν καθόλου  κατατοπιστικές, ενώ άγνωστο για πιο λόγο δεν τους επιδόθηκαν και όλα τα σχετικά συνοδευτικά έγγραφα με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να καταψηφίσουν την πρόταση.

Ξαφνικά εκ των υστέρων, χωρίς κανένας να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες και αφού το θέμα είχε περάσει κατά πλειοψηφία στην ΟΕ ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. συγκαλούν αύριο 2/1/22 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο για ενημέρωση.

Τώρα τι έχουν να μας πουν, περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε. Το κυρίαρχο ερώτημα παραμένει; Γιατί εκ των υστέρων και όχι εκ των προτέρων. 

Οψόμεθα!!!

Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio