Νέα

Η Άνδρος της ζωής μας: Τα χάλια του φάρου Τουρλίτη

ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΕΡΓΑ ΛΟΤΣΑΡΗ – ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΟΥΡΛΙΤΗ
Συνεχίζουμε με τα ΕΡΓΑ των τελευταίων δυόμιση χρόνων του διδύμου ΛΟΤΣΑΡΗ – ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ (Υπεύθυνος και του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ Πεδίου Προσγείωσης Ελικοπτέρων) με την καθοδήγηση πάντα του ειδικού συνεργάτη Κυριάκου Θωμά. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ σας παρουσιάζουμε τα έργα που έπρεπε να γίνουν και δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα στον πιο εντυπωσιακό φάρο που έχουμε τον Τουρλίτη.
Όπως ενημερωθήκαμε μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε από στέλεχος της Υπηρεσίας Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού και από στελέχη του Λιμεναρχείου, ο φάρος έχει υποστεί σημαντικές φθορές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της κτιριακής εγκατάστασης του Φάρου, όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες.
Το έγγραφο απεστάλη στο Λιμενικό Ταμείο με κοινοποίηση την Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Άνδρου στις 2 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους τόσο για ενημέρωση όσο για και για να προβούν στις δικές τους ενέργειες κατά λόγο αρμοδιότητας για την όσο το συντομότερο αποκατάσταση των εν λόγω φθορών. Τι έχουν έχουν κάνει από τότε τρεις μήνες μετά ο δήμαρχος και ο σύμβουλος του στο Λιμενικό Ταμείο για αυτό το θέμα, δεδομένου ότι ο φάρος αποτελεί σήμα κατατεθέν αναγνώρισης του τόπου μας;
Να περιμένουμε μια απάντηση. Οψόμεθα.
Σημειώνεται ότι τα αδιάθετα στο Ταμείο για την Άνδρο συνεχίζουν να ανέρχονται στα 2.000.000 ευρώ.
Οι Φωτο ελεύθερες για το Δημοσιογράφο σε περίπτωση που θελήσει να παρουσιάσει το θέμα.

Υ.Γ. Σύντομα θα ακολουθήσει η παρουσίαση ΚΑΙ άλλων παρεμβάσεων του διδύμου στις ακτές και τα λιμάνια της Άνδρου. #androstiszoismas #dimosandros

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio