Νέα

“Η Άνδρος της Ζωής μας”: Αποφάσεις από άλλες εποχές….

Αποφάσεις από άλλες εποχές…. Ειδικός Λιμενολόγος είναι αυτός

 

Διαβάζουμε τα εκτός τόπου και χρόνου δημοσιεύματα του κ. Μαντζώρου για το λιμάνι Γαυρίου, όπου προσπαθεί να αποκρύψει την αλήθεια για τα λάθη που έχει κάνει η διοίκηση Λοτσάρη.

Ο ίδιος πρωτεργάτης όλων των άστοχων ενεργειών του, καταρχάς για την επισκευή της βόρειας προβλήτας και της περίφραξης του λιμανιού, σφυρίζει τώρα αδιάφορα και πανηγυρίζει ότι το έργο θα γίνει το 2023, την στιγμή που έπρεπε να είχε γίνει μέσα στο 2020 και με πολύ λιγότερα χρήματα.

Γιατί αυτή η καθυστέρηση? 

Γιατί αποφάσισαν να μην γίνει το έργο μέσω του τεχνικού προγράμματος του Λιμενικού Ταμείου άμεσα, όπως τόνισαν τόσο ο προηγούμενος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, όσο και η νέα πρόεδρος, αλλά να συνάψουν Προγραμματική σύμβαση με το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ για να διαχειριστούν το υπέρογκο ποσό των 450.000 περίπου ευρώ.

Έτσι φτάσαμε από το 2019 ένα έργο εύκολο να γίνει το 2023 και βλέπουμε.

Μεγάλη επιτυχία επί 4 χρόνια ένα λιμάνι να είναι χωρίς περίφραξη και με μια επικίνδυνη βόρεια προβλήτα για επιβάτες και πλοία.

Ακούμε τον κ. Μαντζώρο να αναφέρει ότι αυτός και ο Δήμαρχος αποφάσισαν να απορρίψουν τη μελέτη για το ΠΕΑΛ γιατί είναι λέει χρονοβόρα διαδικασία, λες και ένα νέο λιμάνι φτιάχνετε σε 2 χρόνια, φέρνοντας το παράδειγμα της Τήνου που δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης επειδή η Τήνος είναι ένα λιμάνι έκθετο στο πέλαγος, σε αντίθεση με το Γαύριο που είναι ένα φυσικό λιμάνι.

Εκτός του ότι έγιναν ξαφνικά και ειδικοί λιμενολόγοι, δεν σέβονται καν την απόφαση του ΔΣ Άνδρου και του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, που αποφάσισαν για το ΠΕΑΛ ΑΝΔΡΟΥ και ήδη  έχουν καθυστερήσει οι διαδικασίες από το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Το αποφασίζουμε και διατάζουμε είναι από άλλες εποχές και σήμερα υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες που πρέπει  Κύριοι να μάθετε να σέβεστε. 

Το ΠΕΑΛ για το Γαύριο δεν έχει καμία σχέση με τις διαδικασίες και καθυστερήσεις της Τήνου.

Η αντίθεση σας είναι μόνο μια.

Δεν το θέλετε, γιατί το έργο θα εκτελεστεί από το Δημόσιο, χωρίς την εμπλοκή του Δήμου.

Τα ίδια κάνατε και με την κρουαζιέρα, όπου ενώ είχατε εξαφανιστεί από τις διαδικασίες που ξεκινήσαμε και τρέξαμε εμείς, ξαφνικά παρουσιαστήκατε και μάλιστα να έχετε γνώμη σαν ειδικοί, το ποιο λιμάνι είναι κατάλληλο και ποιο όχι.

Πρέπει να καταλάβετε, ότι το λόγο για την ασφάλεια της κρουαζιέρας, τον έχουν οι ειδικοί και το Λιμεναρχείο και όχι ο κάθε άσχετος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio