Νέα

Ανίδεοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για την τιμητική για την ακτοπλοΐα εκδήλωση του Δημάρχου

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δημάρχου για τη διοργάνωση εκδήλωσης στο Κόρθι στις 26/7/22 για να τιμήσει δήθεν ο Δήμος τους ακτοπλόους πλοιάρχους και πλοιοκτήτες της γραμμής.

Στην ανακοίνωσή αναφέρονται ως διοργανωτές ο Δήμος, η Περιφέρεια και το Επαρχείο.

Φαίνεται, ωστόσο, να ξεχνά ότι ο δήμος σε μια ευνομούμενη κοινωνία εκπροσωπείται από τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι εκφράζουν τη βούληση των δημοτών της Άνδρου. ΟΧΙ μόνο δεν τους κάλεσε, αλλά ούτε τους ενημέρωσε για την εκδήλωση αυτή, ενεργώντας και πάλι σαν απόλυτος μονάρχης και ο δήμος να είναι η ταβέρνα του.

Πολύ γρήγορα ξέχασε ότι είναι ένας δήμαρχος μειοψηφικός που μάλιστα σύμφωνα με τον Καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη εκλέχτηκε από γνωστούς μηχανισμούς που ίδιος ενέκρινε και που ακόμη δεν έχει δώσει καμία εξήγηση παρότι όφειλε στο εκλογικό Σώμα.

Είναι τόσος δε ο οίστρος της αυτοπροβολής που τον διακατέχει, που έκανε λάθος και ως προς τον τόπο που επέλεξε να κάνει τη γιορτή.

Αντί να τη διοργανώσει στο Γαύριο, που αναμοχλεύει μνήμες και αγώνες από τα πλοία που πέρασαν και περνούν από το λιμάνι, με τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν όταν πνέουν βόρειοι άνεμοι διάλεξε το Κόρθι για άγνωστους προς εμάς λόγους. Γιατί άραγε; Μήπως το απέφυγε γιατί θυμήθηκε ότι στο χώρο αυτό που προσεγγίζουν καθημερινά οι ναυτικοί μας ΚΑΤΕΔΩΣΕ τους συμπατριώτες του που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν κατά της αλόγιστης χωροθέτησης ανεμογεννητριών στο νησί μας;

Σε κάθε περίπτωση όλο αυτό το τελετικό αντίστοιχο της εκδήλωσης για το Στρόφιλα μας μοιάζει μάλλον με ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ για ημέτερους.

ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΆΜΑΤΑ!!

Για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι είναι ένας δήμαρχος διχαστικός στους Ανδριώτες, αγνοώντας λέξεις όπως συναίνεση, συνεργασία, σύνθεση, ενότητα, ευγνωμοσύνη, εκτίμηση απέναντι στους ναυτικούς μας τους ανθρώπους του μόχθου που τόσα έχουν προσφέρει στο νησί και την ελληνική οικονομία, υποβαθμίζοντας με την αλαζονεία του μια τιμητική εκδήλωση σε ένα προσωπικό σόου.

Αυτά για την ώρα και θα επανέλθουμε και πάλι με τα γλέντια. Όμως με την ευκαιρία εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους τους ναυτικούς μας που κάτω από αντίξοες συνθήκες κράτησαν την Άνδρο όρθια σε χαλεπούς καιρούς, πολλοί δε από αυτούς δε γύριζαν ποτέ πίσω στα παιδιά τους και στις οικογένειες μένοντας για πάντα στην αγκαλιά του απέραντου γαλάζιου.

Δημοτική Παρτάταξη

Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio