Νέα

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού “Η Άνδρος της ζωής μας” απαντούν στα ψεύδη του κ. Λοτσάρη

Για άλλη μια φορά  ο Δήμαρχος Άνδρου ψεύδεται. Κανένας σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Άνδρος της Ζωής μας» δεν έλαβε καμία πρόσκληση για την προσωπική του φιέστα, συμπεριλαμβανομένου και του ανεξάρτητου κ. Μπακέλα, ενώ από την παράταξη του κ. Σουσούδη εξ όσων έχουμε μάθει μέχρι στιγμής  μόνο σε δύο-τρεις είχε σταλεί και μάλιστα με διαφορετικές ημερομηνίες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το email του δήμου είναι προβληματικό εδώ και καιρό. 

Ο πρώτος που αντιλήφθηκε το θέμα ήταν ο Σύμβουλος Σπύρος Τσαούσης με το domain andros.gr, στις 11 Ιουλίου απέστειλε σχετικό email, εκφράζοντας την ανησυχία ότι μπορεί να χαθούν και μελλοντικές αλληλογραφίες.

Μετά την επικοινωνία της γραμματείας του Δ.Σ. με τον υπεύθυνο τεχνικό, πιστοποιεί το τεχνικό πρόβλημα του andros.gr και δείχνοντας εξαιρετικό επαγγελματισμό, άμεσα δημιουργεί νέο email στο gmail μέχρι την επίλυση των θεμάτων.

Προφανώς δεν λειτούργησαν εξίσου επαγγελματικά στο θέμα της πρόσκλησης που επικαλείται ο κ. Λοτσάρης, αφού στις 13 Ιουλίου αποστέλλουν email από ένα λογαριασμό που ήδη έχει πιστοποιηθεί ότι έχει πρόβλημα! Και το χειρότερο από όλα είναι ο κύριος Λοτσάρης δημοσιεύει ως αποδεικτικό την αποστολή email από την προβληματική διεύθυνση και όχι φυσικά κάποιο αποδεικτικό ανάγνωσης του παραλήπτη.

Μας θυμίζει την περίπτωση ψηφοφορίας για την έγκριση χρηματοδότησης  του ΧΥΤΥ στην Οικονομική Επιτροπή όπου δεν τους βγήκαν τα κουκιά. Όταν ζητήσαμε τα αποδεικτικά των ψήφων και ενώ το κινητό της γραμματείας δέχτηκε ΟΛΕΣ τις ψήφους, μας έστειλε ξαφνικά screenshot όλων των ψήφων από το κινητό του παραλήπτη (γραμματέας)… αλλά το αποδεικτικό της ψήφου της κ. Μπιθικώτση ήταν φωτογραφία από το κινητό του αποστολέα (δικό της) και όχι screenshot από το κινητό του παραλήπτη! Κάποια στιγμή θα δημοσιεύσουμε την εισήγηση του παρέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Πανάγου στην επιτροπή του άρθρου 152 όπου προσφύγαμε,  η οποία αποτελεί κόλαφο για τη διοίκηση Λοτσάρη.

Ιδού και το πλαστογραφημένο μήνυμα της κ. Μπιθικώτση.

Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια αφορά την προχειρότητα  και τον ανεύθυνο και αδιαφανή τρόπο που λειτουργεί η διοίκηση το Δήμου.

Και για να ξαναέρθουμε στο θέμα, η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Άνδρος της Ζωής μας» δεν έμενε τόσο πολύ στην πρόσκληση, αλλά στην ουσία και δεν είναι άλλος από τον τρόπο που αντιλαμβάνεται και συμπεριφέρεται ο Δήμαρχος ως μονάρχης στους συμβούλους, στους φορείς, τους πολίτες και τους κλάδους εργαζομένων στο νησί μας, για την οποία καμία απάντηση δεν είχαμε.

Καλά γλέντια στην προσωπική σας φιέστα, λοιπόν κύριε Δήμαρχε!!! Πιείτε και κανένα ποτήρι στην Υγειά μας!!!Και να θυμάστε ότι τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio