Νέα

Με τρεις ωραίους αγώνες έγινε η πρεμιέρα του 5ου Andros Tennis Open

Τρεις αγώνες διεξήχθησαν στην σημερινή πρεμιέρα του 5ου Andros Tennis Open 2022 στις εγκαταστάσεις του Bibiana Sports Club στο καταπράσινο χωριό της Άνδρου τις Στενιές.

Οι δύο αγώνες ήταν στην κατηγορία ανδρών και ο τρίτος στην κατηγορία παίδων. Αν κρίνουμε δε από την εξέλιξη και την ποιότητα του τέννις που παίχτηκε, η συνέχεια αναμένεται  συναρπαστική. Άλλωστε οι συμμετοχές σε σχέση με άλλες χρονιές είναι περισσότερες και όσο το τουρνουά προβάλλεται και εξελίσσεται θα ανεβαίνει το επίπεδο των παικτών που θα συμμετέχουν και από όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες. Έτσι άλλωστε το έχει ονειρευτεί ο εμπνευστής και χρηματοδότης εφοπλιστής Γιαννούλης Καμπάνης.

Ο αγώνας που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά κρίθηκε στο τάι μπρέικ στην κατηγορία ανδρών.

Γιάννης Τατάκης

Ο Κώστας Σφέτσας νίκησε με ανατροπή τον Ιωάννη Τατάκη με 2-1 σετ ( 4-6, 6-3, 10-5).

 

Κώστας Σφέτσας

Σύμφωνα με την προκήρυξη το τάι μπρέικ κρίνεται στους 10 πόντους και εφόσον η διαφορά μεταξύ του παικτών είναι τουλάχιστον δύο πόντοι.

Στον δεύτερο αγώνα της κατηγορίας ανδρών o Ιταλός Damiano Canali Femfert πέρασε ένα εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τον Γιάννη Σωτηρίου με τελικό σκορ 2-0 σετ (4-2, 4-2).

Damiano Canali Femfert

Σωτηρίου Γιάννης

Ο αγώνας όμως που κυριολεκτικά έσπασε καρδιές και κρίθηκε στην παράταση του τάι μπρέι ήταν αυτός μεταξύ  Ίωνα Καμπάνη και του Δημήτρη Δημητρίου.

Ο περυσινός νικητής στους παίδες Ίωνας Καμπάνης πήρε το πρώτο σετ με 4-2 όμως ο Δημήτρης Δημητρίου “απάντησε” στο δεύτερο σετ με το ίδιο σκορ και έτσι ο αγώνας  οδηγήθηκε στο τάι μπρεικ.

Το τελικό 11-9 με νικητή τον Ίωνα Καμπάνη φανερώνει την μάχη που έγινε μέχρι το τέλος και για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Το πρόγραμμα της Τρίτης 9 Αυγούστου 2022

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio