Νέα

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Είναι θλιβερή και συνάμα αξιοπρόσεχτη κ. Σουσούδη η απόλυτη πειθαρχία σας στις «άνωθεν» εντολές της ομάδας Καπάκη στην οποία με θρησκευτική ευλάβεια πειθαρχείτε.
Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο με την ομάδα Καπάκη απομονώνετε λέξεις και φράσεις, κόβετε και ράβετε βιντεάκια, προσπαθώντας να λοιδορήσετε ανθρώπους, απλά για να βρίσκεστε στην επικαιρότητα.
Δεν σας φτάνουν οι αγωγές σε Μέσα Ενημέρωσης και σε πολιτικούς σας αντιπάλους.
Αγωνιάτε να λέτε οτιδήποτε σας φανεί χρήσιμο για να μη ξεχαστείτε εντελώς, αντιλαμβανόμενος την πολίτική σας ανεπάρκειά και την αδυναμία σας να εκφράσετε ουσιαστικό και παραγωγικό πολιτικό λόγο.
Δέχεστε ως συνομιλητές και φερέφωνά σας όλα τα τρόλ του διαδικτύου που τώρα βρίσκουν ως μεμπτό το γεγονός ότι η σύζυγος του Δημάρχου εργάζεται στην Αθήνα και ο ίδιος ως εκ τούτου στερείται χρόνο με την οικογένεια του. Δεν αναρωτήθηκε όμως κανένας σας πόσο δύσκολο είναι αυτό για τον Δήμαρχο.
Αναφέρεστε στην επι αμοιβή εργασία σας στο Κέντρο Υγείας Άνδρου σαν να είναι ανιδιοτελής προσφορά. Ξεχνάτε όμως ότι στην περσινή θεομηνία, αν και είχε ανακοινωθεί μέρες πριν, εσείς επιλέξατε να ταξιδέψετε στην Αθήνα όπου μείνατε αποκλεισμένος στερώντας το νησί από τον μοναδικό ορθοπεδικό ιατρό του.
Κατά την θητεία σας δε ως Δήμαρχος -επί 5 ολόκληρα χρόνια- ούτε μία δράση, ούτε ένα έργο από την πλευρά του Δήμου δεν έγινε στο Κ.Υ. ΆΝΔΡΟΥ, τότε που ως Δήμαρχος είχατε την δυνατότητα να το στηρίξετε.
Ασχολείστε με το Κ.Υ.Α. μόνο κατά την περίοδο ορισμού νέου επιστημονικού διευθυντή οπότε απευθύνεστε σε όλα τα πολιτικά- κυβερνητικά γραφεία για να διεκδικήσετε την θέση.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείστε με κάτι μόνο εάν σας αφορά προσωπικά.
Καταλαβαίνουμε κ Σουσούδη το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχετε περιέλθει εσείς και η ομάδα Καπάκη που χαράζει την πολιτική που ακολουθείτε σαν συνασπισμένη αντιπολίτευση.
Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Το νησί έχει ανάγκη από αντιπολίτευση με προτάσεις και σχέδιο που να συμβάλει στην καθημερινότητα και στην πρόοδο της Άνδρου
Τα fake news δεν βοηθούν. Το να κάνετε ότι ξεχνάτε την αλήθεια δεν σημαίνει ότι αυτή δεν υπάρχει!!
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

4 Σχόλια

  • Να μην με λένε Βασιλείου αν πίσω από τις λέξεις δεν κρύβεται καναρινί μέσο ενημέρωσης

  • Εχετε κουρασει και οι 2 με τους καβγαδες σας και τις λασπες ο ενας στον αλλον ντροπη πια σταματηστε

  • Κύριε διαχείριση, να το προσέξεις αυτό με τις γουρουνοφατσες… Μη λερώνεις τη σελίδα σου και φυσικά η Άνδρος έχει πολύ ωραιότερα πράγματα να αναδείξει. Ναι θα μπούμε σε προεκλογικό αγώνα κλπ αλλά ας μην κατακλυστουν οι ιστοσελίδες, οι κολώνες της ΔΕΗ, οι τοίχοι με γουρουνοφατσες… Ας βρουν κι αυτοί κάτι άλλο να στείλουν τα μνματα τους … Εκλογές θα έχουμε για το μέλλον της Άνδρου… Όχι πρόσκληση σε χοιροσφαγια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio