Νέα

Η Άνδρος της ζωής μας: Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις!

Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις.

Όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές ασκήθηκε σήμερα μήνυση σε βάρος του Γιάννη Καμήλου από τον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου και πρώην δήμαρχο Κυριάκο Θωμά. Ο κ. Καμήλος κλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα στο Γαύριο με τη διαδικασία του αυτοφώρου  για να καταθέσει ενώπιον του αστυνομικού οργάνου  σχετικά με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Το έγκλημα του Γιάννη Καμήλου όπως μάθαμε ήταν ότι έβγαλε στη δημοσιότητα το ένταλμα πληρωμής του Κυριάκου Θωμά από το δήμο (!) που  ήταν αναρτημένο στη Διαύγεια. ΑΝ και εμμέσως πλην σαφώς το είχε προαναγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο, ομολογούμε ότι δεν περιμέναμε τέτοια επιλεκτική ευθιξία και τέτοια σπουδή από τον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου. Γιατί αν πραγματικά είχε ευθιξία θα έπραττε το ίδιο και για τους πολιτικούς τους αντιπάλους και τους άσπονδους φίλους του και δε θα επέτρεπε σε καμιά περίπτωση στον «όψιμο» φίλο του κ. Μπασαντή να συκοφαντεί και να λοιδορεί μέσω της ιστοσελίδας του όποιον έχει αντίθετη άποψη από τον ίδιο. Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις. Από τη μια εύθικτος ο κ. Θωμάς για τον εαυτό του και από την άλλη υπερασπιστής στο πλευρό  του κατηγορούμενου κ. Μπασαντή, εσχάτως  μαζί με τον κ. Μπάλλα.

Για να δούμε θα ζητήσει συγνώμη από το Γιάννη Καπάκη   που προσπάθησε ως μάρτυρας υπεράσπισης  ψευδώς να δικαιολογήσει τις ενέργειες του φίλου  του, χωρίς  ωστόσο, να καταφέρει να πείσει την πρόεδρο του δικαστηρίου με αποτέλεσμα να  καταδικαστεί ο «δημοσιογράφος» για συκοφαντική δυσφήμηση.  Η δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Και μιας και μας βγήκε τόσο  εύθικτος μήπως θα έπρεπε να διευκρινίσει πριν πόσο χρόνο διαθέτει για τη δουλειά του στο δήμο και πόσο για το λογιστικό γραφείο γιατί ο ρόλος του ειδικού συμβούλου έχει την έννοια της πλήρους απασχόλησης για αυτό έχει και μια σειρά κωλύματα για την κάλυψη της θέσης, όσο και αν είναι φωτογραφική διάταξη της πρόσληψης του.

Είναι προφανές ότι η μήνυση αυτή αποσκοπεί χωρίς αμφιβολία στη φίμωση του Γιάννη Καμήλου ο οποίος ασκεί πολιτική κριτική. Αυτό μόνο ως προσπάθεια εκφοβισμού των δημοτών και περιορισμού της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών  μπορεί να εκληφθεί. Φαίνεται, ότι πάση θυσία ο Καμήλος θα πρέπει να μη βγάζει άπλυτα, να μην ενοχλεί και να μην ασχολείται με θέματα που θίγουν συμφέροντα…. Εκλογές έρχονται…

5 Σχόλια

  • Κύριε Καπακη μπορείτε σας παρακαλώ να βγάλετε μια ανακοίνωση με όλα τα στοιχεία και με φωτογραφία από την ανάρτηση? Επειδή ακούγονται πολλά και δεν ξέρουμε την αλήθεια την οποία ο καθένας την παρουσιάζει όπως θέλει, θα ήταν προτιμότερο να μπορούμε να κρίνουμε μόνοι μας. Εσείς λέτε ότι απλά βγήκε το ένταλμα πληρωμής με το ποσό που παίρνει ο κύριος Θωμάς σαν αποζημίωση. Ο κύριος Θωμάς λέει ότι το ποσό αυτό είναι το συνολικό ποσό των αποζημιώσεων διαφόρων συνεργατών του δήμου το οποίο απλά γράφετε συνολικά σε ένα ένταλμα και μετά ξεχωρίζει η πραγματικη αποζημίωση του κάθε συνεργάτη. Με λίγα λόγια αν οι μισθοί που πρέπει να βγουν από το ταμείο του Δήμου είναι πχ 10000€ για 4 άτομα ισόποσα, δηλαδή 2509€ ο καθένας και πάω εγώ και ποσταρω μόνο το 10000€ και το όνομα του οποιουδήποτε θέλω να κάνω κακό, τότε με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι παραπληροφορηση και σίγουρα ο οποιοσδήποτε από εμάς θα έκανε το ίδιο για να αποκατασταθεί η αλήθεια. Επειδή λοιπόν η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να το δείχνει, κάντε το απλό. Δημοσίευση του ποστ με φωτογραφία και ας κρίνει ο καθένας μόνος του ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω την απάντηση σας

  • Αφού ο κύριος Θωμάς λέει πως δημοσιεύθηκε το ένταλμα και πάνω σε αυτό αναφέρονται οι λοιποί δικαιούχοι, θέμα απλά δεν υπάρχει. Γραφή και ανάγνωση κατέχουμε όλοι οι κάτοικοι του τόπου αυτού και διαβάζουμε. Εκτός αν επιθυμεί γενικά να μην μιλάει κανείς άλλος πλην της αφεντιάς του και των γύρω γύρω του, ο κύριος Θωμάς.

  • Το πόσα παίρνει ο Κυριάκος Θωμάς είναι γνωστό και δε χρειάζεται να δει κανείς το ένταλμα πληρωμής που είναι αναρτημένο στη Διαύγεια, καθώς ο μισθός είναι ο ίδιος για όλους τους συμβούλους δήμων που είναι μετακλητοί με συγκεκριμένο πληθυσμό. Κατά συνέπεια άνθρακες ο θησαυρός τίποτα καινούργιο δεν αποκάλυψε ο Καμήλος. Το π΄ρόβλημα είναι άλλο, όπως ήδη γράφηκε και είναι ότι στη θέση αυτή διορίστηκε με φωτογραφική διάταξη, ενώ δε δουλεύει πλήρες ωράριο όπως εργάζονται οι ειδικοί συνεργάτες σε άλλους δήμους. Ας αφήσει λοιπόν το κυνήγι μαγισσών και τον Καμήλο, που φέρνει στο φως τα σκάνδαλα της δημοτικής αρχής ελέω ανύπαρκτης αντιπολίτευσης και ας μας πει λοιπόν πόσες ώρες βρίσκεται στο δήμο και πόσες ώρες βρίσκεται στο λογιστικό γραφείο του.

  • Έλεος με τα καπάκια και τις καμήλες κάθε μέρα! Γκώσαμε! Έτσι κι αλλιώς πάντα γαλότσες ψαρεύουν 😂

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio