Νέα

“Η Άνδρος της ζωής μας” απαντά στον Δημήτρη Γιαννίση

ΣΙΑΧΤΗΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ κ. ΓΙΑΝΝΙΣΗ;

 

Όταν διαβάσει κάποιος την επιστολή του κ. Γιαννίση, μόνο γέλιο θα του προκαλέσει.

Ποιος?

Ο κ. Γιαννίσης που ξεροσταλιάζει στο λιμάνι να περιμένει την παντόφλα να πάρει τα σκουπίδια για Αθήνα, αλλά όλο δεν έρχεται λόγω καιρού και κλάμα….

Ποιος?

Ο Γιαννίσης που δεν βλέπει μέχρι σήμερα τίποτα από  τις παρανομίες της συνδιοίκησης του με τον κ. Λοτσάρη και τον κ. Μπάλλα γιατί είναι γλυκιά η καρέκλα και ο μισθός του Αντιδημάρχου

Ποιος?

Ο κ. Γιαννίσης και οι συν αυτόν, που έκαναν  ότι δεν ήξεραν ότι ένα κοινοτικό κονδύλι 2.000.000 ευρώ, δεν μπορεί να δοθεί σε απευθείας ανάθεση.

Και έχει το θράσος αυτός και όλοι οι γύρω του να λένε ψέματα, ότι θα χαθούν δήθεν τα χρήματα.

Οι Ευρωπαίοι κ. Γιαννίση δεν πετάνε τα χρήματα για να γίνουν αέρας κοπανιστός.

Δοκιμάσατε μήπως πετύχετε την απευθείας ανάθεση, ενώ ξέρατε ότι ήταν παράνομη και όταν δεν σας βγήκε, ΣΚΙΑΧΘΗΚΑΤΕ πράγματι και ψευδόμενοι όλοι σας, βγάζοντας  το αφήγημα ότι βγήκε ο διαγωνισμός άγονος, γιατί δεν παρουσιάστηκε κάνεις δήθεν από τις εννέα εταιρείες.

Ποιους κοροϊδεύετε κ. Γιαννίση και όλοι πέριξ του καθεστώτος Λοτσαρη?

Δηλαδή οι εννέα 9 εταιρείες δεν ήθελαν τα 2.000.000 γιατί τρομοκρατήθηκαν (!).

Απλά κατάλαβε η παρέα σας ότι αυτό δε θα  περνούσε και ακυρώσατε την διαδικασία της προσφυγής σε διαπραγμάτευση γιατί θα υπήρχαν ποινικές ευθύνες και θα χάνατε τα χρήματα. Με άλλα λόγια  βάλατε την ουρά στα σκέλια και πάτε με κανονικό διαγωνισμό όπως προβλέπει ο νόμος και η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Αν ήταν όλα νόμιμα όπως κομπορρημονούσε ο άσπονδος φίλος σας και ειδικός συνεργάτης του δημάρχου γιατί δε συνεχίσατε. Τσάμπα μάγκες;

Οι Ανδριώτες κ. Γιαννίση γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι και πως έχουν διαχειριστεί το δημόσιο χρήμα στο νησί, αλλά και γιατί  ο τόπος βρίσκεται σ’ αυτό το τέλμα. Κατά τη γνώμη μας σωστά, αφού το μόνο που έχετε να πείτε είναι ότι  είσαστε περήφανοι γι’ αυτά που δεν κάνατε.

Αλήθεια κ. Γιαννίση, εσείς θα κατεβείτε ως επικεφαλής συνδυασμού για να πάρετε καμία 200 ψήφους και μετά να εκβιάζετε συνεργασία για την καρέκλα του Αντιδήμαρχου? Α ξεχάσαμε δε βολεύει το εκλογικό σύστημα;

Γιατί ως απλή υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου, σας βλέπουμε  να μετακομίζετε και πάλι στην Πάρο. Το κόλπο δεν πιάνει πλέον.

Και βάλτε κάτι πάνω σας μη κρυώσετε στο λιμάνι Γαυρίου περιμένοντας την παντόφλα να πάρει  τα σκουπίδια, δεν θα έρθει

Α ξεχάσαμε και κάτι άλλο κ. Γιαννίση!

Πόσα τελικά δρομολόγια με σκουπίδια έκανε από τα συνολικά 100 που προβλέπονταν στη σύμβαση, το φορτηγό με το κοντέινερ για τη Μύκονο; Αν δεν ξέρετε ρωτήστε το συνάδελφο σας κ, Τηνιακό, μήπως κάτι ξέρει. Αν και αυτός δεν ξέρει και θέλετε να μάθετε ρωτήστε εμάς. Μπορεί και εμείς κάτι να ξέρουμε.

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε χαρούμενοι που αναγνωρίζετε ότι η «Άνδρος της ζωής μας» είναι η παράταξη που σας βγάζει όλα τα άπλυτα στη φόρα και σας ΣΚΙΆΖΕΙ, που θα είναι και πάλι παρούσα στις επόμενες εκλογές.

Καλές πίτες κ. Γιαννίση!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio