Νέα

Η Άνδρος της ζωής μας: Τέρμα το ψέμα και η παραπληροφόρηση!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»‼️
⛔️Επειδή στην περίεργη περίοδο που βιώνουμε το ψέμα και η παραπληροφόρηση έχουν ξεπεράσει τα όρια ακόμη και της συκοφαντίας από τα γνωστά διχαστικά κέντρα ενημερώνουμε αυτούς, αλλά και όσους ενδιαφέρονται και μας παρακολουθούν τα ακόλουθα:
⛔️α) Η Άνδρος της Ζωής μας και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη μας ότι έχουν να πουν ή να κάνουν το λένε δημόσια και δεν έχουν ανάγκη οποιασδήποτε προβολής ή παράπλευρης πριμοδότησης .
⛔️β) Στην πρόσφατη συγκέντρωση αναγγελίας της υποψηφιότητας των πρώην δημάρχου κ. Σουσούδη, φυσικά και δεν παραβρέθηκε κανένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Άνδρου της Ζωής μας και
⛔️γ) Επειδή καταλαβαίνουμε ότι αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί και θα επιδεινωθεί στο άμεσο μέλλον, γνωρίζουμε σε όλους τους εν δυνάμει συκοφάντες ότι από εδώ και πέρα θα τους αντιμετωπίσουμε με τον κάθε νόμιμο τρόπο που τους αναλογεί.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio