Νέα

Επιστολή στον Δήμαρχο Άνδρου για χορήγηση εγγράφων σχετικά με τις χρήσεις γης στο Γαύριο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ

Π Ρ Ο Σ

ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ
– κ. Δήμαρχο
– κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Κοινοποίηση:
1. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου
    Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού
2. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
    Γενική Δ/νση Ανάπτυξης
    Δ/νση Ανάπτυξης Κυκλάδων
    Τμήμα Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων
———————————————————————————————————–
Κύριε Δήμαρχε,
Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ. Άνδρου,

Με την ιδιότητά μου ως επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό μας Συμβούλιο και λαμβανομένου επιπλέον υπόψη των διατάξεων της παρ. 3 αρ. 61 και της παρ. 3 άρθρου 69 Ν. 3852/2010 ως ισχύουν , του άρθρου 5 Ν. 2690/1999 ως ισχύει (Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας) καθώς και του Π.Δ. 28/2015, παρακαλώ πολύ όπως μου χορηγήσετε αντίγραφα συγκεκριμένων εγγράφων που αφορούν το θέμα της αίτησης της εταιρείας ΒΑΛΜΑΣ για την έγκριση εγκατάστασης μονάδας σκυροδέματος στην περιοχή Κάμπος Γαυρίου.
Ειδικότερα, μετά την έκδοση της υπ΄αρ. 78/2023 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου περί αρνητικής γνωμοδότησης επί της ΜΠΕ που κατέθεσε η προαναφερόμενη εταιρεία (βλ. https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%95%CE%93%CE%A6%CE%A3%CE%A9%CE%A8%CE%99-640?inline=true), ακολούθησε η γνωστοποίηση στον τοπικό Τύπο Ανακοίνωσης της Δημοτικής σας Παράταξης “Μαζί για την Άνδρο” η οποία δημοσιεύθηκε σε δύο τοπικά ηλεκτρονικά ενημερωτικά sites στις 20.05.2023 (βλ.  https://www.androsfilm.gr/2023/05/20/public-faction-together-for-andros-the-municipal-council-gave-a-negative-opinion-for-the-second-time-on-the-concrete-unit-in-kambos-gavriou/ ) σύμφωνα με την οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Δήμαρχος ζήτησε από τις Υπηρεσίες του Δήμου να επανεξετάσουν την αρχική γνωμοδότησή τους περί χρήσεων γής και ότι η απάντηση της Υπηρεσίας είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων .
Δοθέντων των ανωτέρω και καθόσον η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στη φάση της διαβούλευσης μέχρι να καταλήξει στην έκδοση ή μη ΑΕΠΟ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση , παρακαλώ πολύ όπως μου χορηγήσετε όλη τη σχετική υπηρεσιακή αλληλογραφία μεταξύ του κ. Δημάρχου και της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου μας , δηλ. το έγγραφο αίτημα του Δημάρχου προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου περί επανεξέτασης της αρχικής γνωμοδότησης της για τις χρήσεις γής, την απάντηση της ΥΔΟΜ Άνδρου στον Δήμαρχο καθώς και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο).
Τα εν λόγω έγγραφα είναι απαραίτητα για την ολοκληρωμένη πληροφόρησή μου στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων μου.
Παρακαλώ το παρόν e-mail να πρωτοκολληθεί και να μου γνωστοποιηθεί ο αριθμός πρωτοκόλλου εισερχομένου στον Δήμο.
Ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,
ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΑΠΑΚΗΣ
Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio