Νέα

Γιάννης Κακλαμάνης: Μαζί κάναμε την αρχή, ο δρόμος χαράχτηκε και σας ευχαριστώ!

Με την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και σε κάθε περίπτωση, η ανάδειξή μου στην κορυφή των υποψηφίων του ψηφοδελτίου μας, αποτελεί για μένα τιμή και ταυτόχρονα δέσμευση ενεργούς παρουσίας και παρέμβασης τα επόμενα χρόνια.

 Από την αρχή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου η υποστήριξη σας στο πρόσωπό μου ήταν συγκινητική και ενθαρρυντική!
Ευχαριστώ τη Χρύσα Καραγιάννη για την ευκαιρία που μου έδωσε, με την ένταξη της υποψηφιότητάς μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
Ευχαριστώ τις συνυποψήφιές μου Μπέτυ Κωνσταντινίδη και Χρύσα Παπαϊωάννου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε από κοινού.
Θα ήθελα να συγχαρώ την κ.Άννα Βρεττού για την εκλογή της στο επαρχείο Άνδρου και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της, με την ελπίδα να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες όλων μας για την ευημερία και την ανάπτυξη της Άνδρου.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ το Θεοδόση Σουσούδη για την εκλογή του ως δήμαρχος και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του με μία δημιουργική και αποτελεσματική θητεία για το σύνολο του νησιού μας..
Μαζί κάναμε την αρχή και σας ευχαριστώ! Ο δρόμος χαράχτηκε!
  Γιάννης Κακλαμάνης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio