Νέα

Μαζί για την Άνδρο: Θα ασκήσουμε δημιουργική και όχι καταστροφική αντιπολίτευση

Δημήτρης Λοτσάρης : ‘’ Η Άνδρος χρειάζεται ηρεμία και ενότητα. Θα ασκήσουμε δημιουργική και όχι καταστροφική αντιπολίτευση.’’

O κ.Δημήτρης Λοτσάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’Το εκλογοδικείο κατέστησε ακόμα πιο οριακό το σχεδόν ισοδύναμο εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Άνδρου, μειώνοντας τη διαφορά από 27 ψήφους σε 19 ενώ δεν μπήκε και στην ουσία της ένστασης σε ότι αφορά όσα συνέβησαν στο 34ο εκλογικό τμήμα και στα οποία έχουμε αναφερθεί.
Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όποιες και αν είναι αυτές, πρέπει να γίνονται σεβαστές.
Υπάρχει το δικαίωμα προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο όμως δηλώνω ότι δεν θα προσφύγω.
Γιατί η Άνδρος χρειάζεται ηρεμία, ενότητα.
Το επιβάλλει το σχεδόν ισοδύναμο αποτέλεσμα.
Όπως έχω πει, τόσο εγώ όσο και η παράταξή μου θα ασκήσουμε δημιουργική και όχι καταστροφική αντιπολίτευση.
Δημιουργική αντιπολίτευση σημαίνει έλεγχος αλλά και προτάσεις.
Σημαίνει πρωτοβουλίες για το καλό της Άνδρου , θετική ψήφος σε κάθε θετικό αλλά και διαρκής προσπάθεια για να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα που δρομολογήσαμε.
Η δημιουργική αντιπολίτευση αναγκάζει τη δημοτική αρχή να γίνει καλύτερη , να δει αντί για το δρόμο της σύγκρουσης το δρόμο της συνεργασίας.
Η Άνδρος είναι πέρα και πάνω από όλους. ‘’

2 Σχόλια

  • Υπάρχουν χιλιάδες θέματα που ταλανίζουν το νησί μας και οι παρατάξεις τρώγονται σε απλά ελληνικά για την καρέκλα εδω και μήνες! Καίρια ζητήματα, όπως τα νερά, οι δρόμοι, κοινοτικά προγράμματα που υπάρχουν και δεν ασχολούμαστε καθόλου ως τόπος για να εισρεύσουν πόροι στο νησί μας και να πραγματοποιθούν μεγάλα έργα.. Είναι κρίμα η Ανδρος ως το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων να μένει πίσω στην τροχιά εξέλιξης και ανάπτυξης! Το θλιβερότερο όλων οτι ο μόνιμος κόσμος εχει πέσει στην παγίδα του ποιος αποτελεί την “καλύτερη” λύση για τον τόπο και δεν αντιδρά σε τίποτε. Το φως τελικά ΔΕ νίκησε το σκοτάδι, αλλά καταφερε η όλη κατάσταση να διχάσει για άλλη μια φορά το νησί. Πολύ δύσκολη η αντιστροφή του κλίματος, από τη στιγμή που επικρατεί ακόμη ο μικροτοπικισμός, αντι του να λέμε όλοι “η Ανδρος” και οχι το Κόρθι, η Χώρα, το Γαύριο, το Μπατσί..

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio