Νέα

Η Άνδρος πλέον, είναι για πρώτη φορά μέλος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (Ε.ΛΙΜ.Ε.).

Συνεδρίασε σήμερα 9 Ιουλίου 2024, σε έκτακτη γενική συνέλευση η Ε.ΛΙΜ.Ε. προκειμένου να αποδεχτεί το σώμα την έγκριση ένταξης του Λ.Τ. Άνδρου στην Ε.ΛΙΜ.Ε., ως πλήρες μέλος.
Χθες 8 Ιουλίου στο συμβούλιο του Λ.Τ. Άνδρου έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου και Προέδρου του Λ.Τ., Θεοδόση Σουσούδη, αποφασίσθηκε με 6 θετικούς ψήφους έναντι 1 αρνητικού η ένταξη στην Ε.ΛΙΜ.Ε., με ότι θετικό συνεπάγεται για την Άνδρο μας.
Η Ένωση Λιμένων Ελλάδος ιδρύθηκε το 2002 και έχει σαν στόχο τον συντονισμό δραστηριοτήτων των μελών της με σκοπό την ανάπτυξη της Λιμενικής Πολιτικής,την συμμετοχή των Λιμένων στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και την δημιουργία εύρωστων και ανταγωνιστών Λιμενικών υπηρεσιών.
Μέλη της είναι και οι 13 οργανισμοί Λιμένων Ελλάδος, καθώς και 17 Λιμενικά Ταμεία.
Αντικείμενό της είναι η αντιμετώπιση και προώθηση όλων των θεμάτων που αφορούν τους Λιμένες μέσα στο πλαίσιο της Ελληνικής Ευρωπαϊκής και διεθνούς νομοθεσίας.
Σε συνεργασία με την πολιτεία και την υποβοήθηση των αρχών συμβάλει στην διαμόρφωση κανονιστικών πλαισίων για την ορθή προσαρμογή των ελληνικών λιμένων προς τις ρυθμιστικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου.
Καλή μας αρχή!!

1 Comment

  • Καλή αρχή συγχαρητήρια στο δήμαρχο μας
    Και επιτέλους να βάλουμε μια σειρά στις παραλίες μας και στα λιμάνια μας
    Ένα γρήγορο ανεφοδιασμό για τα κότερα και όλα τα πλεούμενα
    Με την αντίστοιχη τιμή Και τα έσοδα να πηγαίνουν στο ταμείο όχι στις βαθιές τσέπες ορισμένων

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio