7ο Διεθνές Συνέδριο Άνδρος 30/8-4/9 2016, «Το Οξειδωτικό Στρες στην Ιατρική και Βιολογία του Δέρματος»

 

vanglouk androsfilm

Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 7ο Διεθνές Συνέδριο Άνδρος 30/8-4/9 2016, «Το Οξειδωτικό Στρες στην Ιατρική και Βιολογία του Δέρματος».

Διοργανωτής ο Ανδριώτης και Επικούρος καθηγητής Μιχάλης Ράλλης

Το 7ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Το Οξειδωτικό Στρες στην Ιατρική και Βιολογία του Δέρματος», θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου από 30/8 έως 4/9 2016. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, από όλο τον κόσμο, οι οποίοι κυρίως προέρχονται από τον χώρο της υγείας, όπως ιατροί, φαρμακοποιοί, βιολόγοι, βιοχημικοί, χημικοί, φυσικοί και άλλες συναφείς ειδικότητες. Στο πρόγραμμα του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου περιλαμβάνονται ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες καθηγητές της Ιατρικής Σχολής, της Φαρμακευτικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και από διεθνούς κύρους επιστήμονες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια που πλέον είναι γεγονός. Σε κάθε επόμενο συνέδριο θα είναι θεσμός, με iso για την προθυμοποίηση τους να είναι χορηγοί!!!

Πόπη Κοραχάη μέλος της οργανωτικής επιτροπής Συνεδρίου.

One Response

  1. κάτι ακόμα

    Μερικές πληροφορίες ακόμα θα μας ήταν χρήσιμες, όπως: είναι ανοιχτό στο κοινό το Συνέδριο; ποιο είναι το πρόγραμμα των Ομιλητών κλπ………….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *