Απεργία πλοίων τέλος – Μπαίνουν από σήμερα τα πλοία

 

ploia-vandrosfilm-vanglouk

 

Έληξε το πρωί του Σαββάτου η απεργία της ΠΝΟ, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων, ενώ η προηγούμενη απόφαση έκανε λόγω για συνέχιση της απεργίας έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής.

Αυτό σημαίνει πως άμεσα, τις επόμενες ώρες δηλαδή, θα φύγουν τα πρώτα πλοία για τα νησιά, αλλά και από τα νησιά προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτική Ομοσπονδίας Γιάννη Χαλά, η ΠΝΟ αφουγκράστηκε την κοινωνία και ειδικά εν όψει εορτών, αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων, αν και όπως είπε χαρακτηριστικά «κανένα από τα προβλήματά μας δεν λύθηκε».

Πρυτάνευσε η λογική, ήταν το πρώτο σχόλιο του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στις 11:30 από Ραφήνα  έφυγε το Super Ferry  και στις 12:00  Fast Ferries 

Από Άνδρο φεύγει  στις 7:00 μμ το Super Ferry και στις 7:40 το Fast Ferries

από αύριο τα πλοία κανονικά….

3 Σχόλια

  1. Ανωνυμος

    Τυπογραφικό Λάθος Στο παραπάνω σχόλιο Τα συγχαρητήρια μας που έλυσαν την απεργία θα του στήσουμε ένα άγαλμα Μάλλον 2 Ένα για τα συνδικάτα και ένα για τους εφοπλιστές θζny

  2. ΘΟΥ ΒΟΥ

    Θου Βου ταινίες γέλιου

  3. Ανωνυμος

    Συγχαρητήρια θα της φτύσε με ένα άγαλμα Για την καλοσύνη και τους Εάν θέλουννα κάνουμε απεργίες Γιατί το κάνουν κάθε χειμώνα Το κάνουν Για χρόνια τώρα Να έχουν ένα πλοίο να Κανει δρομολόγιο μία φορά την ημέρα θζny

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *