Στο δρόμο η Λέσχη Ανδρίων

Αδειάζει το κτίριο που στεγαζόταν τόσα χρόνια η Λέσχη και όλα τα πράγματα μπαίνουν σε αποθήκη  μέχρις ότου βρεθεί ένας νέος χώρος

Και το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μας κλέψαν και το πόμολο

8 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Όποιος ήταν παρών στις τελευταίες συνελεύσεις της Λέσχης ξέρει τι ακριβώς συνέβει και χάθηκε ο χώρος αυτός. Πράγματι, υπήρξαν ολιγορίες και παραλήψεις απο τα κατά καιρούς Δ.Σ. και έτσι, οι ιδιοκτήτες δικαιώθηκαν.Το ερώτημα όμως είναι άλλο ! Γιατί έπρεπε να φθάσει η κατάσταση στα δικαστήρια και να εκδιωχθεί το σωματείο απο τον χώρο αυτό που βρισκόνταν απο το 1925;

 2. Ανώνυμος

  Η απογραφή έγινε η θα ψάχνουμε τα πράγματα σαν το πόμολο της πόρτας?

 3. Ανώνυμος

  Η λέσχη έκλεισε από την αδιαφορία όλων των ανδριωτών και κυρίως των μελών της, που για λόγους ευνοήτους κανένας δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Εχουμε συνηθίσει να σχολιάζουμε στα καφενεία και όχι να λέμε την αποψή μας εκεί που πρέπει.Ετσι αυτοί που δεν ντρέπονται προχωρουν σε έργα που αλλάζουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας και της ιδιαιτέρας μας πατρίδας.

 4. Φίλοι ανώνυμοι , κανείς δεν φταιει και όλοι φταίμε , τι θα πει κοινό της λέσχης και κοινό των μπαρ και πάνω απο όλα γιατί επιτρέπουμε να ¨"φθίνουν " όλα , γιατί χάθηκε ο κοινωνικός ιστός τούτης της χώρας μήπως γνωρίζετε ??????

 5. Ανώνυμος

  Φίλε ανώνυμε, τα κολομπαράκια δεν δημιούργησαν το πρόβλημα στην Λέσχη. Το κοινό των μπαρ δεν ηταν και της Λέσχης. Οι λόγοι ήταν άλλοι και δυστυχώς δεν μπορούν να αναπτυχθούν μέσα απο ενα blog. Πάντως γεγονός είναι οτι όπως όλα φθίνουν έτσι ξεθώριασε και αυτό και τώρα κατόπιν εορτής "κλαίμε".

 6. Ανώνυμος

  Πολυ λυπηρο? Αν λυποσουν τοσο πολυ, ας μη συχναζες στα κολομπαρακια καθε βραδυ.

 7. Ανώνυμος

  Πολύ λυπηρό!!! Κρίμα που εμείς η νέα γενιά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε..

 8. Ανώνυμος

  ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΑΖΗ
  ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *