6 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ΣΤΑΒΡΟΠΕΔΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΕ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. ΘΖ ΝΥ

 2. Ανώνυμος

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΑΣΙΚΑ ΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΦΡΥΓΑΝΟ.

 3. Ανώνυμος

  Η Πλούσκα σταμάτησε γιατί δεν έχει απαλοτροιώσεις. Είναι δωρεάν η έκταση και δεν συμφέρει μερικούς που κοιτάνε τη τσέπη τους….

 4. Ανώνυμος

  TA "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
  ΚΑΙ ΤΑ "ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ" ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ….

 5. Ανώνυμος

  Ενα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Ενα νησι δεύτερο σε εκταση στις Κυκλαδες με μόλις 9500 κατοίκους σύμφωνα με την τελευταία απογραφη και αραιοκατοικημένο δεν μπορεί να βρεί να χωροθετήση ενα χώρο για ΧΥΤΥ. Ειναι αδύνατον να μην μπορεί να βρεθεί ενα σημειο για ΧΥΤΥ εδω και τοσα χρόνια. Τελευταία στιγμη πάντα κατι και κάποιος βγαίνει και σταματάνε τα πάντα. Θυμίζει το επιτραπέζιο "Φιδάκι" η όλη διαδικασία. Πλησιάζεις στο 100 και ξαφνικά γυρνάς στο 1. Γιατί σταμάτησε η Πλούσκα ενώ είχε βαθμολογηθεί απο τους μελετητές σαν ο καταλληλότερος χώρος? Δυστυχώς όμως ειναι η ιδιοσυγκρασία μας τέτοια που και αλλού να χωροθετηθει, στο πιο απίθανο μέρος του νησιού, κάποιος ή κάποιοι κατι θα βρούν και θα σταματήσει. Ας τα στείλουμε τότε εκτός Ανδρου να ησυχάσουμε…. Θα ησυχάσουμε όμως ?????

  ΣΙΜ

 6. Ανώνυμος

  Όλο το νησί ειναι γεμάτο χωματερές μικρές η μεγάλες .Ειμαστε ασυνείδητοι βρομιάρηδες.Ριχτε μια ματια γύρω σας .κατηγορωντας ο ένας τον άλλον .βουνά Ρέματα γεμάτο απω μπάζα λεωφορεία και μεχρι πλαστικές σακούλες ..αλλα τα σπιτια μας λάμπουν. Μια χωματερή σε ενα μικρό ακατοίκητο νησί εινε το καλύτερο το εχωμε κοντά μας. Το βλέπομε καθε μέρα .θζ ΝΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *