Η Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου στη 18η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς Βόλου

Χορωδία Μουσικού Συλλόγου Άνδρου 18η χορωδιακη συναντηση Αγριας Βολου vanglouk ANDROSFILM (1)_1

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου συμμετείχε στη 18η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς Βόλου που πραγματοποιήθηκε στις 7:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη και είναι μια εκδήλωση ενταγμένη στο  «Χορωδιακού Φεστιβάλ Βόλου» που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ και το Κοινωφελές Ίδρυμα Πορφυρογένη.

Χορωδία Μουσικού Συλλόγου Άνδρου 18η χορωδιακη συναντηση Αγριας Βολου vanglouk ANDROSFILM (2)_1

Φέτος στη συνάντηση εκτός από την  Χορωδία Μουσικού Συλλόγου Άνδρου (ΜΟΥ.ΣΑ.) που διύθυνε ο μαέστρος Μενέλαος Παλαιοδημόπουλος,  και τη Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Δήμου Βόλου με μαέστρο το Βλάση Μαστρογιάννη, προσκεκλημένες χορωδίες ήταν το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης, με μαέστρο τον Ηρακλή Παναγόπουλο,  και η Χορωδία Καλλιτεχνικού Συλλόγου Καρδίτσας «Ο Αρίων» με μαέστρο το Χρήστο Σάλτη.

Από το βίντεο που ακολουθεί φαίνετει το πόσο η Χορωδία της Άνδρου ξεσήκωσε το κοινό της εκδήλωσης με το ρεπερτόριο της και ειδικά με το «Τσάμικο» των  Μ. Χατζηδάκι -Ν. Γκάτσου

2 Σχόλια

  1. Andriotis

    Ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου τα τελευταία χρόνια είναι συνεχώς όλο ευχάριστες εκπλήξεις για την κοινωνία του νησιού, αλλά και εκτός της Άνδρου όπου και όταν την εκπροσωπεί!
    Όλα τα σχήματα του (Μικτή, Παιδικές Χορωδίες, Φιλαρμονική) μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις εκδηλώσεις που κάνουν, οι οποίες σημειωτέον γίνονται για τον κόσμο και όχι για τους ίδιους τους μουσικούς – μέλη του Συλλογου, όπως λανθασμένα πιστεύουν ορισμένοι που ζουν και δρουν εντός της Άνδρου!
    Το καλοκαίρι που έρχεται, μας επιφυλάσσει περισσότερη μουσική φαντάζομαι, μιας και τα σχήματα του θα παρουσιάσουν την τεράστια δουλειά που γίνεται στις τάξεις του, αρχής γενομένης απο το Χορωδιακό Φεστιβάλ, αλλα και τη συμετοχή της Φιλαρμονικής στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδρου. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και όσους βοηθούν στο να διατηρείται αυτή η όμορφη δουλεια στο νησί !

  2. Στοβάτο

    Θαυμάσιο! Μπράβο στον Μενέλαο, μπράβο στους χορωδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *