Διανομή ειδών καθαριότητας από το τμήμα κοινωνικής μέριμνας του Επαρχείου Άνδρου


Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Επαρχείου Άνδρου, στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής από το ταμείο βοήθειας για απόρους» της Π.Ν.Α., με εταίρο τον Δήμο Άνδρου –Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού – πρόκειται να διανείμει, σε 44 δικαιούχους, είδη ατομικής υγιεινής και οικιακής καθαριότητας.
Η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη 9 και 10 Οκτωβρίου, στον ισόγειο χώρο του Επαρχείου κατά τις ώρες 9.30π.μ. έως 1.30μ.μ., με την αρωγή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Άνδρου, ως προς την κατ’ οίκον διανομή των προαναφερθέντων προϊόντων.
Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσκομίσουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο με αναγραφή του ΑΜΚΑ (π.χ. βιβλιάριο υγείας) ενώ θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.
Το ΤΕΒΑ πραγματοποιείται από την Κοινωνική Σύμπραξη των Περιφερειακών Ενοτήτων Άνδρου, θήρας, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Νάξου Πάρου, Σύρου, Τήνου, Σίφνου με επικεφαλή εταίρο-δικαιούχο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Ο Έπαρχος Άνδρου
Δημήτρης Λοτσάρης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *